Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIBIL S-a aflat ADEVĂRATA cauză a morții lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei: Legiștii au INFIRMAT scenariile inițiale

www.thesun.co.uk
Davide Astori

La începutul lui martie lumea fotbalului a fost în stare de şoc. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Udine, acolo unde toscanii se deplasaseră pentru meciul din Serie A.

Medicii au anunţat că fotbalistul a murit în somn, pe 4 martie, din cauza unor probleme cardiace, dar acum jurnaliştii italieni au dezvăluit un raport care contrazice tot ce s-a susţinut iniţial. "Astori nu a murit în somn. Cauza decesului este tahiaritmia, ceea ce înseamnă că bătăile inimii au fost din ce în ce mai accelerate. Ar fi putut fi salvat dacă era în cameră cu cineva care să cheme imediat ajutor. Aşa, nu a avut absolut nicio şansă", se arată acum în presa peninsulară, variantă total opusă a celei prezentate în martie: "Davide Astori a murit în somn din cauza unei bradiaritmii (n.red. - ritm cardiac neregulat, cu o frecvenţă de sub 60 de bătăi pe minut)", scrie mediafax.ro.

Citește și: Vești uriașe pentru acești angajați! Salariile lor vor crește semnificativ de la 1 ianuarie

Ce s-a speculat iniţial

Davide Astori, 31 de ani, căpitanul Fiorentinei, a fost găsit mort în camera unui hotel din Udine, unde Fiorentina urma să joacei, pe Dacia Arena, cu Udinese, un meci din Serie A. Potrivit Udine Today, Davide ar fi suferit un stop cardiac în timp ce dormea, la La Di Moret Hotel, stabiliment unde echipa sa era cantonată de ieri dimineaţă. Clubul Fiorentina a emis în acea zi, 4 martie, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul lui Astori şi a cerut să se respecte intimitatea familiei jucătorului. "Fiorentina anunţă cu profundă tristenţe că Davide Astori, căpitanul echipei, a încetat subit din viaţă. Ca urmare a acestei situaţii teribile, facem apel la respectarea intimităţii familiei sale", se preciza în comunicat.

Citește și: Lovitură pentru acești români! Nu vor beneficia de mărirea salariului

Filmul unei dimineţi negre

Purtătorul de cuvânt al Fiorentinei a dezvăluit, la câteva ore după moartea lui Davide Astori, la doar 31 de ani, filmul unei dimineţi negre pentru clubul viola. Cum căpitanul de pe Artemio Franchi era, de fiecare dată, primul care se prezenta la micul dejun, oamenii din staff-ul Fiorentinei, dar şi jucătorii şi-au dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care Davide nu şi-a făcut apariţia. Dacă presa din Italia a scris iniţial că fotbaliştii au mers în camera lui Astori şi au spart uşa, purtătorul de cuvânt al clubului a explicat că unul dintre fizioterapeuţi a fost cel care a mers să vadă ce se întâmplă cu fundaşul central şi l-a găsit pe acesta decedat: "Davide nu a sosit la micul dejun, la 9:30, aşa cum era stabilit. El, de obicei, e primul care vine la masă. Aşa că imediat, colegii au încercat să îl contacteze. L-au sunat, apoi s-a mers în camera lui", a spus oficialul Fiorentinei, pentru presa din Italia.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj dur în ultima zi din acest an: ‘Sunt plătitiţi să-i prostească pe români’

Crescut la şcoala lui Milan, fundaşul viola a mai jucat la Cagliari şi AS Roma şi urma să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea de tradiţie din Serie A. Căsătorit cu Francesca Fioretti, Davide are o fiică în vârstă de 2 ani.

Astori avea 14 selecţii pentru naţionala Italiei. Partida Udinese - Fiorentina a fost anulată.

Citește și: Florin Cîțu aruncă bomba! Ce lovitură pregătește Liviu Dragnea pentru români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.