Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIFIANT El este CRIMINALUL care și-a UCIS soția și cei doi copii: Ce făcuse înainte

criminal brasov

Un bărbat din Braşov, suspectat că şi-a ucis soţia şi copiii, o fată şi un băiat, de 13 şi 18 ani, este cercetat de poliţişti. Fapta a fost comisă în timp ce victimele dormeau, iar autorul s-a predat apoi la Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, marţi după-amiază, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, s-a predat la Poliţie şi a povestit ce s-a întâmplat.

Citește și: Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali

El a spus că şi-a omorât soţia şi copiii în timp ce dormeau, cu ajutorul unui cuţit. Soţia avea 42 de ani, iar copiii sunt o fata de 18 ani si un băiat de 13 ani.

Anchetatorii urmează să afle împrejurările exacte în care s-a produs fapta. Trupurile celor trei victime vor fi duse la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Citește și: Mutare de proporții! Se vor lansa două noi posturi în România

Ucigaşul se numeşte Florin Mircea Buliga. Este născut în Suceava, la 6 aprilie 1974 şi locuia cu familia pe strada Stejarului, din Braşov.

Nu exista deocamdată informaţii oficiale cu privire la modul în care s-a produs fapta, însă motivul ar fi o vizită recentă la o mănăstire, unde ar fi avut o revelaţie, potrivit unor surse din anchetă.

Citește și: ATENȚIE, patroni! Din aprilie, inspectorii muncii încep CONTROALELE! Ce verifică

În urma acestor revelaţii, Florin Mircea Buliga ar fi încercat iniţial să se sinucidă, însă s-a răzgândit, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis.

''Asta se pare că este cronologia. El ar fi încercat să se sinucidă înainte de a-şi omorî soţia şi pe cei doi copii. Deocamdată nu se ştie dacă acest tragic eveniment s-a produs în cursul nopţii, urmează ca cei de la Serviciul de Medicină Legală să stabilească acest lucru. În acest moment al anchetei alte informaţii nu pot fi date publicităţii. Bărbatul este la audieri şi cu certitudine va rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie'', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii

Se pare că bărbatul a fost luni la o mănăstire din localitatea braşoveană Şinca, pentru a se ruga.

Mulţi dintre locatarii blocului, care se întorceau de la serviciu marţi după-amiaza, nu cunoşteau foarte bine familia în cauză. Blocul este unul nou, a fost dat în folosinţă în anul 2011 şi are 149 de locatari.

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

Administratorul scării unde se află apartamentul familiei a precizat presei că nimeni din bloc nu a auzit zgomote suspecte.

''Din ce am vorbit şi eu cu vecinii familiei, nimeni nu a auzit nici un fel de zgomote în apartament nici în cursul nopţii. Probabil anchetatorii vor afla de la bărbat mai multe lucruri. Din ce ştiu eu, erau o familie liniştită, care aveau o afacere pe care o administrau împreună'', a spus administratorul imobilului.

Citește și: Mutare de RĂSUNET! Un gigant autohton ÎNFIINȚEAZĂ o nouă ENTITATE! Va fi operațională de la 1 aprilie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.