Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIFIANT Ucigașul care a DECAPITAT un bărbat cu drujba plănuise crima de mult timp: 'Nu aveam cum să nu-l omor'

www.adevarul.ro
Criminal, drujba

Criminalul de 32 de ani din Arad care a intrat peste o familie în Sânandrei și l-a decapitat pe un bărbat de 44 de ani cu drujba vorbește cu calm despre crima comisă. Ba mai mult, conform anchetatorilor, el și-a planificat înainte cu o săptămână gestul.

Citește și: Scandal în plen: Dragnea i-a tăiat microfonul lui Turcan

Criminalul a tăiat ușa casei cu drujba și l-a decapitat pe bărbatul de 44 de ani. Copiii bărbatului, în vârstă de 14 și de 18 ani, doi băieți, au reușit să se ascundă și să sune la 112. Tatăl lor a fost decapitat de bărbatul din Arad. Băieții stăteau cu tatăl lor, după ce părinții au divorțat. Bărbatul de 44 de ani muncea ca barman pentru a-și întreține familia. Criminalul nu are nicio mustrare după ce a ucis cu sânge rece un om și chiar vorbește calm despre crima pe care a comis-o, potrivit presei locale. ”Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, le-a povestit criminalul anchetatorilor, potrivit pressalert.ro.  Criminalul era furios că a dat 2.000 de euro pe o mașină ce nu l-a mulțumit și-și voia banii înapoi, relatează dcnews.ro. Atacatorul și-a cumpărat recent drujba și a decis când să atace ca să fie sigur că-și duce planul la capăt. El și-a pus ceasul să sune la ora 02:00 și a plecat spre casa bărbatului pe care l-a ucis. Criminalul a decis să atace la ora patru dimineața, când somnul era mai profund, informează sursa citată.

Citește și: DOLIU în presă și literatură - George Stanca s-a stins din viață

De asemenea, potrivit deciziei de arestare a criminalului intrată în posesia Adevarul înainte cu o săptămână și-ar fi planificat agresorul fapta. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a admis propunerea de arestare preventivă arătând că „există suficiente probe cu privire la posibilitatea comiterii de către inculpat a unor fapte prevăzute de legea penală, probe care să convingă un observator independent că inculpatul este posibil să fi comis aceste fapte”. „Se constată că inculpatul este acuzat de săvârşirea unei infracţiuni de o gravitate deosebită întrucât vizează cea mai importantă valoare socială ocrotită de lege, viaţa persoanei. Există suspiciunea rezonabilă că fapta de omor ar fi avut loc cu premeditare, hotărârea infracţională fiind luată cu o săptămână înainte (…) Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş apreciază că măsura arestului preventiv este necesară şi proporţională cu gravitatea acuzaţiilor aduse, iar o altă măsură preventivă mai uşoară este insuficientă în acest moment”, se mai arată în decizia de arestare a lui Munteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.