Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termenul final al procesului ex-colonelului SRI Daniel Dragomir, amânat a treia oară - Soția acestuia a renunțat subit la avocatul familiei

judecator justitie

Curtea de Apel București a luat, marți, măsuri în dosarul de corupție al ex-colonelului SRI Daniel Dragomir în care instanța trebuia să asculte, în complet de divergență, pledoariile finale și să finalizeze definitiv cazul.

Concret, la termenul de marți al procesului soția acestuia Zoica Dragomir a anunțat în fața celor trei judecători că a renunțat la avocatul care a apărat- o alături de fostul colonel pe parcursul dosarului.

Citește și: DRAGNEA s-a aflat MEREU în PERICOL! Ateriza cu elicopterul 'în bălării' sau pe un heliport fără niciun aviz sau siguranță tehnică

Astfel, judecata cazului s-a amânat pentru 24 martie.

În acest context instanța a stabilit emiterea unei adrese la Baroul București pentru desemnarea a doi avocați din oficiu pentru termenul din 24 martie, astfel încât să nu mai existe viciul lipsei de apărare.

Citește și: INCENDIAR! Pilotul lui Dragnea a spus TOTUL - Drumurile la Belina erau doar pentru lider iar PSD plătea factura

Completul de divergenţă

Curtea de Apel Bucureşti nu se poate hotărâ între condamnarea sau achitarea fostului colonel SRI Daniel Dragomir, după ce doi magistrați ai completului de apel din dosarul acestuia au opinii diferite.

Citeşte şi: 'ABANDONAT' de avocații săi, Liviu Dragnea petrece ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR în penitenciar - Ce s-a întâmplat în instanță

Astfel, deși au rămas iniţial în pronunţare pe apelurile declarate de procurorii DNA dar şi de către fostul operativ al Serviciului, cauza a fost repusă pe rol pentru participarea unui al treilea magistrat CAB care să încline balanţa.

Astfel pe lângă cei doi judecători care au analizat apelurile va judecat această cauză si magistratul Mariana Constantinescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.