Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termoscanner la învestirea guvernului Florin Cîțu: măsuri fără precedent solicitate de un senator

După ce s-au interzis evenimentele din spatiile inchise la care participa peste 100 de persoane, senatorul Lucian Iliescu (PMP) a cerut un termoscanner pentru a putea avea loc sedinta de învestire a guvernului Florin Cîțu, programată pentru joi, ora 16.00, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. La ședință sunt așteptați sute de parlamentari, în afară de restul personalului din Parlament. Termoscannerul depistează o persoană cu febră. Aparatul măsoară doar temperatura, nu identifică și prezența coronavirusului. Termoscannerul e folosit pentru trierea pasagerilor la aeroporturi.

„Solicitare catre Comandamentul Situatiilor de Urgenta. Doresc sa solicit un TERMOSCANNER pentru sedinta de investire a Guvernului Catu, din data de 12 martie anul curent. Tinand cont de ultimele reglementari ale Comandamentului Situatiilor de Urgenta, in care sunt interzise adunari publice cu peste 100 persoane, este necesar montarea unui termoscanner pentru ședința de mâine. Limitarea accesului in Palatul Parlamentului sa se facă pe o singura intrare pentru parlamentari, personalul auxiliar și invitati. Sper că veți analiza cu celeritate aceasta solicitare și veți da importanță acestui demers”, a transmis senatorul.

Vezi si: Patriarhia Română anunţă că va respecta noile măsuri anti-coronavirus: 'Credinţa în Dumnezeu este şi antidotul ideal la virusul fricii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.