Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroare în pușcărie - Alexei Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al lui Putin peste 100 de zile la rând

dailymail.co.uk
Aleksei Navalnii

Teroare în pușcărie - Alexei Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al lui Putin peste 100 de zile la rând

Disidentul rus Alexei Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al președintelui Vladimir Putin peste 100 de zile la rând. Discursul este difuzat într-un difuzor din închisoarea în care se află Navalnîi, anunță Mediafax.

Criticul lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, a declarat că a fost forțat să asculte același discurs rostit de președintele rus timp de peste 100 de zile, potrivit Sky News. De asemenea, el a fost informat de autoritățile penitenciare că discursul va fi ascultat pe toată durata anului 2023 în scop educativ.

Liderul opoziției ruse, în vârstă de 47 de ani, a fost informat de către ofițerii de penitenciar că discursul de 1 oră și 46 de minute a fost difuzat zilnic în afara celulei sale, deoarece conținea „instrucțiuni privind munca educativă".

În discursul, care a fost rostit în fața Adunării Federale de la Moscova, președintele Putin susține, printre altele, că „operațiunea militară specială" din Ucraina a fost efectuată pentru a „elimina amenințarea reprezentată de regimul neonazist".

În prezent, Navalny ispășește o pedeapsă de 11 ani și jumătate pentru mai multe acuzații, inclusiv fraudă. Luna trecută, el a fost dus în fața instanței, confruntându-se cu noi acuzații privind realizarea unei organizații extremiste. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi închis până la 30 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.