Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroare la Barcelona: Un fan al lui Espanyol a tras cu pistolul pe stadion la derby-ul Cataluniei

www.digisport.ro
Espanyol Barcelona

Dacă pe teren, derby-ul catalan a oferit un meci liniștit, cu o primă repriză calmă și o a doua controlată în totalitate de către echipa lui Luis Enrique, nu același lucru se poate spune și despre ceea ce s-a întâmplat în tribune, anunță Digisport.ro.

Conform Marca, pe Estadi Cornella-El Prat, un fan al Barcelonei, îmbrăcat în culorile clubului și aflat în stare de ebrietate, a intrat înarmat într-o secțiune în care se aflau suporterii lui Espanyol și a început să-i provoace pe rivali, cu cântece specifice ale susținătorilor ”blau-grana”.

Respectiva persoană a fost reținută rapid de către forțele de ordine, dar nu înainte de a apuca să tragă chiar un foc de armă. Din fericire pentru cei aflați pe stadion, aceasta nu era însă una letală.

Citește și: RĂZBOI la Sofia: Un fost stelist s-a PRĂBUȘIT după ce a fost lovit de pietre - VIDEO

Derby-ul catalan de sâmbătă seara a fost câștigat de către Barcelona cu 3-0, datorită ”dublei” lui Luis Suarez și a golului lui Ivan Rakitic. În urma acestui meci, echipa lui Luis Enrique a rămas pe primul loc în La Liga, datorită golaverajului superior pe care îl are în fața lui Real Madrid. ”Los Blancos” au însă un meci mai puțin disputat.

Al doilea gol marcat de Suarez pe terenul lui Espanyol a fost cel cu numărul 1.000 înscris în actuala ediție din La Liga. Prima divizie spaniolă este singurul campionat din Europa în care, în ultimele zece sezoane, s-au marcat de fiecare dată peste 1.000 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.