Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEROARE Un bărbat din Galați și-a încendiat apartamentul a PATRA OARĂ: vecinii au sunat ISTERIZAȚI la 112

Ultima Ora breaking news

Un gălățean și-a incendiat apartamentul de patru ori, punând în pericol tot blocul în care locuiește. Ultimul incendiu a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când pompierii s-au luptat cu flăcările și i-au evacuat pe locatari.

Incendiul a avut loc noaptea într-un bloc din orașul Galați. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați. Din cauza fumului gros, pompierii au evacuat opt persoane din apartamentele învecinate. Aproximativ 20 de persoane au ieșit singure din casă după ce au văzut flăcările.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

Pompierii au reușit să stingă flăcările și nu au existat victime. Pagube sunt la trei apartamente cărora le-au fost afectate ușa și tencuiala. De asemenea, a fost deteriorată instalația electrică de pe casa scării.

Cauza probabilă a incendiului este acțiunea intenționată a proprietarului, au stabilit pompierii. Aceștia susțin că bărbatul a mai provocat încă trei incendii în trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.