Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terry McDermott, legendă a clubului Liverpool, a dezvăluit că suferă de demenţă: 'Numărul foştilor jucători cu demenţă sau Alzheimer este înspăimântător'

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Fostul internaţional englez Terry McDermott a dezvăluit, prin intermediul site-ului echipei Liverpool, că suferă de demenţă, informează AFP.

Fostul fotbalist, în vârstă de 69 de ani, a anunţat că se află în stadiile incipiente ale bolii, conform controalelor efectuate la spital, potrivit news.ro.

"Trebuie să mă descurc şi o voi face. Aşa am fost crescut. Nimic nu mi-a fost dat cu uşurinţă vreodată. Nu mi-e frică să-mi asum şi, în plus, aşa cum am văzut, există mulţi alţi jucători într-o stare mult mai rea decât a mea", a declarat triplul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Liverpool (1977, 1978, 1981).

"A mă lupta este a doua mea natură. Cel mai rău lucru a fost, până când am fost diagnosticat cu boala, că nu am ştiut ce aveam", a spus McDermott.

"Numărul foştilor jucători cu demenţă sau Alzheimer este înspăimântător", a continuat el.

Cu 81 de goluri în 329 de apariţii pentru Liverpool între 1974 şi 1982, McDermott este o legendă a clubului cu care a câştigat şi un trofeu al Cupei UEFA (1976) şi cinci titluri în Premier League (1976, 1977, 1979, 1980 şi 1982). De asemenea, el are 25 de apariţii în echipa naţională a Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.