Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tescan, jucător la U.Cluj: Îmi pare rău de Dinamo, cu aşa suporteri.... sigur vor reveni mai puternici

u cluj dinamo

Jucător la Universitatea Cluj, Dragoş Tescan a declarat, duminică seară, că este extrem de bucuros pentru promovarea în Liga 1, dar regretă că Dinamo a retrogradat, potrivit news.ro.

"Era clar că va fi un meci de luptă şi uzură.  Îmi pare rău de Dinamo, cu aşa suporteri....sigur vor reveni mai puternici. Ce a fost mai greu a fost anul ăsta, sigur vom face faţă în derbiuri", a spus Tescan la Digisport.

Formaţia Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a Casa Pariurilor, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Clujenii revin în primul eşalon.

Duminică, pe stadionul Dinamo, au marcat Tescan ’17 pentru clujeni şi Morar ’20 pentru dinamovişti.

Tot duminică, a obţinut menţinerea în Liga 1 Chindia Târgovişte, care a câştigat la lovituri de departajare barajul cu echipa de eşalon secund Concordia Chiajna.

În turul barajului, scorul a fost 2-1 pentru Concordia.

În retur, la finalul prelungirilor scorul era 1-0 (gol Chamed ‘90+1), adică 2-2 la general. S-a trecut la loviturile de departajare, unde Chindia au marcat Iacob, Passaglia, Chunchukov şi Celea. Pentru Concordia a marcat Llullaku, iar Sokovic şi Palmes au ratat. Meciul retur s-a încheiat 5-1 pentru Chindia, în urma loviturilor de departajare.

Concordia Chiajna s-a clasat pe locul 5 în Liga 2 în sezonul 2021/2022 şi Chindia Târgovişte pe locul 13 în Liga I, iar Universitatea Cluj a terminat pe locul 3 în Liga 2 şi Dinamo Bucureşti pe locul 14 în Liga I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.