Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tesla a redus numărul variantelor Model X şi Model S

tesla

Tesla a renunţat la variantele standard ale vehiculelor Model X şi Model S din gama sa şi a ajustat preţurile, pentru a susţine vânzările, măsura fiind anunţată la câteva zile după ce producătorul de vehicule electrice a raportat livrări record, transmite Reuter potrivit news.ro

Pentru a-şi simplifica ofertele, producătorul auto a limitat marţi versiunile SUV-ului Model X şi sedanului Model S la “Long Range” şi la versiunea mai costisitoare “Performance”. Tesla a redus şi preţul versiunii Long Range, care a devenit entry-level.

Renunţarea la versiunile standard înseamnă însă o creştere a preţurilor de pornire, la 84.990 de dolari pentru Model X şi la 79.990 de dolari pentru Model S, excluzând posibilele stimulente pentru achiziţie.

Tesla a redus preţul de pornire pentru automobilul de serie Model 3 la 38.990 de dolari.

Directorul general Elon Musk a scris marţi pe Twitter că opţiunea de conducere autonomă integrală va fi mai scumpă cu 1.000 de dolari începând din 16 august.

La începutul acestei luni, Tesla a anunţat că livrările la nivelul mondial ale celor trei modele ale sale au crescut în trimestrul al doilea cu 51% faţă de trimestrul anterior, la un nivel record de 95.200 de vehicule.  Model 3 a reprezentat circa 80% din aceste vânzări, ceea ce scoate în evidenţă rolul major al vehiculului în strategia de creştere a Tesla.

Producătorul auto a mai anticipat ca producţia şi livrările să continue să crească în trimestrul al treilea.

În China, cea mai mare piaţă de vehicule electrice din lume, preţul de pornire al Model X creşte la 790.900 de yuani (115.068 dolari) şi cel al Model S la 776.900 yuani.

Tesla construieşte o fabrică în Shanghai, unde compania intenţionează să construiască mai întâi automobile Model 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.