Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tesla nu e în criză și doboară un nou record de livrări: Elon Musk pune presiune pe angajați 'să facă eforturi' pentru a respecta ţintele de producţie

Antena 3
Elon Musk

Tesla a livrat un număr record de 241.300 de automobile electrice în trimestrul trei, depăşind estimările de pe Wall Street după ce directorul general Elon Musk a cerut angajaţilor ”să facă eforturi” pentru a respecta ţintele de producţie, transmite Reuters.

Analiştii anticipau că producătorul de maşini electrice va livra 229.142 de vehicule, potrivit datelor firmei Refinitiv.

Tesla a suportat criza cipurilor mai bine decât alţi constructori auto, livrările sale de vehicule crescând cu 20% în intervalul iulie-septembrie, faţă de un record anterior realizat în trimestrul doi, marcând a şasea creşterea trimestrială consecutivă, informează News.ro.

În China, creşterea exporturilor în Europa şi introducerea automobilului mai ieftin Model Y au contribuit la creşterea producţiei Tesla, potrivit analiştilor.

Tesla a mai anunţat că a livrat 232.025 de maşini compacte Model 3 şi SUV-uri Model Y şi 9.275 de maşini Model S şi Model X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.