Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testamentul Ronei Hartner: Cui i-a lăsat actrița întreaga avere

Rona Hartner

Marea artistă Rona Hartner încetat din viață la vârsta de 50 de ani, după o grea suferință. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze.

În urmă cu două luni, într-un interviu televizat, Rona Hartner a relatat că a redactat testamentul, urmând sfatul medicilor.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus artista, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Artista adunase o sumă considerabilă de bani pentru un proiect pe care nu a avut ocazia să-l finalizeze, dar o mare parte din averea sa s-a risipit în urma celui de-al doilea divorț. Planurile ei au fost perturbate de problemele medicale cu care s-a confruntat, iar costurile tratamentelor i-au adus o diminuare semnificativă a avuției.

„Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, spunea Rona Hartner în urmă cu doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.