Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testarea RT-PCR la SANADOR: sigură, rapidă și precisă în detectarea virusului SARS-CoV-2

La aproape un an de la începutul pandemiei, testarea pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 continuă să fie foarte importantă. Aceasta ne permite să călătorim în interes personal sau de afaceri, ne permite să accesăm servicii medicale și intervenții chirurgicale care nu pot fi amânate, dar și să ne continuăm, într-un mod cât mai apropiat de firesc, activitățile zilnice.

SANADOR oferă un test pentru SARS-CoV-2 de maximă acuratețe, testul RT-PCR, standardul de aur pentru testarea moleculară, care reușește să detecteze chiar și virusul prezent în cantități foarte mici. Testarea se face în condiții de siguranță, rapid, în locații special destinate procedurii, cu personal calificat, prin recoltarea exsudatului nazofaringian. Rezultatul este disponibil în maximum 24 de ore și poate fi eliberat, la cererea pacientului, și în limba engleză.

Recoltarea se face doar în baza unei programări prealabile prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de pe site. În plus, până la 8 martie 2021, testul RT-PCR poate fi accesat cu un discount de 25%.

SANADOR pune la dispoziția pacienților săi și teste pentru dozarea cantitativă a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG (anti-spike RBD) – anticorpi neutralizanți. Testul se adresează atât persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 (inclusiv cu doza de rapel), cât și persoanelor care au trecut prin infecția cu noul coronavirus.

Anticorpii neutralizanți (anti-spike RBD) sunt cei care împiedică atașarea virusului SARS-CoV-2 de celulele umane. Anticorpii se leagă de zonele S1 și S2 ale glicoproteinei S și astfel împiedică virusul să infecteze celula umană.

Testul, care determină cantitativ anticorpii neutralizanți, se realizează prin recoltarea de sânge în oricare din centrele SANADOR, iar rezultatul poate fi verificat online, pe baza codului de probă. Și această testare beneficiază de un discount de 25% în această perioadă. Află mai mult.

Pe lângă anticorpii neutralizanți, la SANADOR îți poți doza și anticorpii anti-SARS-CoV-2 tip IgM și IgG. Aceste teste determină anticorpii împotriva proteinei N (din structura nucleocapsidei care învelește acidul nucleic viral). Testarea acestor anticorpi este indicată pentru a vedea dacă pacientul a dezvoltat anticorpi în urma infecției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.