Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testul IQ care a devenit viral: ghicește rapid ce băț de chibrit trebuie mutat

impact.ro
testiq2

Testele de inteligență au devenit extrem de populare datorită faptului că ne putem testa cunoștințele și abilitățile de a rezolva rapid anumite probleme. Așa este și testul IQ care a creat isterie pe internet și care te ajută să-ți măsori nivelul de atenție. Tot ce trebuie să faci este să vezi dacă îți dai seama ce chibrit trebuie să muți pentru a obține cel mai mare număr posibil, scrie impact.ro.

Testele de inteligență au apărut în urmă cu mai bine de 100 de ani, în Franța, pentru a stabili nivelul de pregătire al școlarilor. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cu siguranță, ai încercat și tu măcar o dată să rezolvi un test IQ și iată unul care dă bătăi de cap multor persoane.

Testul IQ care a creat isterie pe internet îți va pune atenția la încercare și nu ai la dispoziție decât 20 secunde pentru a-l rezolva, dar puțini dau răspunsul corect. În imagine, apare un număr de ordinul sutelor, mai exact 508, și tot ceea ce ai de făcut este să muți un singur chibrit pentru a obține cel mai mare număr posibil.

content-image

Rezolvarea testului IQ

Dacă nu reușești să descoperi care este bățul de chibrit care trebuie mutat pentru a obține cel mai mare număr posibil de trei cifre, în mai puțin de 20 de sescunde, află răspunsul în următoarele rânduri.

Cel mai mare număr de trei cifre posibil va începe cu 9. Se pot formă trei numere cu 9 la început, și anume: 900 sau 906 sau 909. Așadar, cel mai mare număr posibil obținut prin mutarea unui singur băț de chibrit este 909.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.