Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thailanda redeschide magazinele, după ce au fost închise timp de o lună

Operation World
Thailanda

Thailanda a intrat duminică în prima etapă de relaxare a restricţiilor prin redeschiderea centrelor comerciale după ce au fost închise timp de o lună, ca măsură de stopare a răspândirii pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care numărul cazurilor zilnice de contagiere a înregistrat o descreştere, relatează EFE.

Începând de azi, aşa cum a anunţat vineri guvernul thailandez se redeschid şi saloanele de înfrumuseţare, sălile de sport, muzeele, piscinele şi centrele de convenţii, dar cu restricţii privind numărul de persoane permise în interior, la fel cum este permisă şi reluarea turnărilor ale căror echipe de filmare nu depăşesc 50 de persoane, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cristoiu, atrage atenția: ‘Falimentul nu vizează multinaționalele, tefeliștii, bugetarii, ci clasa de mijloc’

Acestor măsuri li se adaugă şi scurtarea interdicţiei de circulaţie pe timpul nopţii care va fi între 11:00 noaptea şi 5:00 dimineaţa, în loc de 10:00 şi 4:00.

Măsurile de relaxare intervin după ce timp de o săptămână numărul cazurilor de COVID-19 detectate zilnic a descrescut; duminică au fost detectate trei cazuri, iar sâmbătă niciun caz.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

În total, Thailanda a raportat 3.028 de cazuri, care au provocat 56 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.