Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

The Guardian retrage de pe site 'Scrisoarea către America' a lui Bin-Laden, după ce a devenit virală pe TikTok

bin laden

Noua generație de pe rețelele de socializare a descoperit în ultimele zile scrisoarea pe care Osama Bin-Laden a adresat-o Americii în 2002. Plină de propagandă jihadistă, scrisoarea încerca să justifice atacurile din 11 septembrie 2001 prin conduita SUA în lume și prin imoralitatea societății americane, toate acestea puse pe seama evreilor.

După ce numeroși utilizatori de Tiktok au fost impresionați de cuvintele lui Osama Bin-Laden, la 21 de ani de la publicarea scrisorii, site-ul ziarului britanic The Guardian a eliminat textul. Redăm mai jos câteva dintre reacțiile apărute pe Tiktok, urmate de scrisoarea integrală a lui Osama Bin-Laden (într-o traducere automată).

„În numele lui Allah, Cel mai milostiv, Cel mai milostiv,

"Permisiunea de a lupta (împotriva necredincioșilor) este dată celor (credincioși) care sunt combătuți, pentru că au fost nedreptățiți și, cu siguranță, Allah este Capabil să le dea victoria (credincioșilor)." [Coran 22:39]

"Cei care cred, luptă în Cauza lui Allah, iar cei care nu cred, luptă în Cauza Taghut (orice lucru adorat în afară de Allah, de exemplu Satana). Luptați, așadar, împotriva prietenilor lui Satana; întotdeauna slab este, într-adevăr, complotul lui Satana." [Coran 4:76].

Unii scriitori americani au publicat articole sub titlul "Pe ce bază luptăm?". Aceste articole au generat o serie de răspunsuri, unele dintre ele aderând la adevăr și bazându-se pe Legea islamică, iar altele nu. Aici am vrut să subliniem adevărul - ca o explicație și avertisment - sperând în răsplata lui Allah, căutând succes și sprijin din partea Lui.

În timp ce căutăm ajutorul lui Allah, ne formăm răspunsul pe baza a două întrebări adresate americanilor:

(Q1) De ce luptăm și ne opunem vouă?

Q2)La ce vă chemăm și ce vrem de la voi?

În ceea ce privește prima întrebare: De ce luptăm și ne opunem vouă? Răspunsul este foarte simplu:

(1) Pentru că ne-ați atacat și continuați să ne atacați.

a) Ne-ați atacat în Palestina:

(i) Palestina, care s-a scufundat sub ocupație militară timp de peste 80 de ani. Britanicii au predat Palestina, cu ajutorul și sprijinul vostru, evreilor, care au ocupat-o timp de peste 50 de ani; ani plini de opresiune, tiranie, crime, crime, ucideri, expulzări, distrugeri și devastări. Crearea și continuarea Israelului este una dintre cele mai mari crime, iar voi sunteți liderii criminalilor săi. Și, bineînțeles, nu este nevoie să explicăm și să dovedim gradul de sprijin american pentru Israel. Crearea Israelului este o crimă care trebuie să fie ștearsă. Fiecare persoană ale cărei mâini au fost poluate în contribuția la această crimă trebuie să plătească*prețul ei, și să plătească pentru asta cu vârf și îndesat.

(ii) Ne provoacă atât râsul, cât și lacrimile să vedem că nu ați obosit încă să repetați minciunile dumneavoastră inventate, potrivit cărora evreii au un drept istoric asupra Palestinei, așa cum le-a fost promisă în Tora. Oricine îi contrazice cu privire la acest presupus fapt este acuzat de antisemitism. Aceasta este una dintre cele mai mincinoase și mai larg răspândite invenții din istorie. Oamenii din Palestina sunt arabi puri și semiți originali. Musulmanii sunt moștenitorii lui Moise (Pacea fie asupra sa!) și moștenitorii adevăratei Tora, care nu a fost modificată. Musulmanii cred în toți profeții, inclusiv Avraam, Moise, Iisus și Mohamed, pacea și binecuvântarea lui Allah fie asupra tuturor. Dacă urmașilor lui Moise li s-a promis un drept asupra Palestinei în Tora, atunci musulmanii sunt națiunea cea mai demnă de acest lucru.

Când musulmanii au cucerit Palestina și i-au alungat pe romani, Palestina și Ierusalimul s-au întors la Islaam, religia tuturor profeților, pacea fie asupra lor. Prin urmare, apelul la un drept istoric asupra Palestinei nu poate fi ridicat împotriva Ummah-ului islamic care crede în toți Profeții lui Allah (pacea și binecuvântarea fie asupra lor) - și nu facem nicio distincție între ei.

(iii) Sângele care se revarsă din Palestina trebuie răzbunat în mod egal. Trebuie să știți că palestinienii nu plâng singuri; femeile lor nu sunt văduve singure; fiii lor nu sunt orfani singuri.

(b) Ne-ați atacat în Somalia; ați sprijinit atrocitățile rusești împotriva noastră în Cecenia, opresiunea indiană împotriva noastră în Kashmir și agresiunea evreiască împotriva noastră în Liban.

(c) Sub supravegherea, consimțământul și ordinele dumneavoastră, guvernele țărilor noastre, care acționează ca agenți ai dumneavoastră, ne atacă zilnic;

(i) Aceste guverne împiedică poporul nostru să instaureze Sharia islamică, folosind violența și minciuna pentru a face acest lucru.

(ii) Aceste guverne ne dau gustul umilinței și ne plasează într-o mare închisoare de frică și subjugare.

(iii) Aceste guverne fură bogățiile Ummah-ului nostru și vi le vând la un preț mizerabil.

(iv) Aceste guverne s-au predat evreilor și le-au predat cea mai mare parte a Palestinei, recunoscând existența statului lor peste membrele dezmembrate ale propriului lor popor.

(v) Înlăturarea acestor guverne este o obligație pentru noi și un pas necesar pentru a elibera Ummah, pentru a face din Shariah legea supremă și pentru a recâștiga Palestina. Iar lupta noastră împotriva acestor guverne nu este separată de lupta noastră împotriva voastră.

(d) Ne furați bogățiile și petrolul la prețuri mizere din cauza influenței voastre internaționale și a amenințărilor militare. Acest furt este, într-adevăr, cel mai mare furt la care a asistat vreodată omenirea în istoria lumii.

(e) Forțele voastre ocupă țările noastre; vă răspândiți bazele militare în toate țările; ne corupeți pământurile și ne asediați sanctuarele, pentru a proteja securitatea evreilor și pentru a asigura continuitatea jafului vostru asupra comorilor noastre.

(f) I-ați înfometat pe musulmanii din Irak, unde mor copii în fiecare zi. Este de mirare că peste 1,5 milioane de copii irakieni au murit ca urmare a sancțiunilor voastre, iar voi nu v-ați arătat îngrijorarea. Cu toate acestea, atunci când au murit 3.000 de oameni de-ai voștri, întreaga lume se ridică și nu s-a așezat încă.

(g) I-ați sprijinit pe evrei în ideea lor că Ierusalimul este capitala lor eternă și ați fost de acord să vă mutați ambasada acolo. Cu ajutorul vostru și sub protecția voastră, israelienii plănuiesc să distrugă moscheea Al-Aqsa. Sub protecția armelor dumneavoastră, Sharon a intrat în moscheea Al-Aqsa, pentru a o polua ca pregătire pentru a o captura și distruge.

(2) Aceste tragedii și calamități sunt doar câteva exemple ale opresiunii și agresiunii voastre împotriva noastră. Este poruncit de religia și intelectul nostru că cei oprimați au dreptul să întoarcă agresiunea. Nu așteptați nimic de la noi decât Jihad, rezistență și răzbunare. Este oare în vreun fel rațional să ne așteptăm ca, după ce America ne-a atacat timp de mai bine de jumătate de secol, să o lăsăm apoi să trăiască în siguranță și pace?!!!

(3) Puteți contesta apoi faptul că toate cele de mai sus nu justifică agresiunea împotriva civililor, pentru crime pe care nu le-au comis și infracțiuni la care nu au luat parte:

(a) Acest argument contrazice repetarea continuă a dvs. că America este țara libertății și liderii ei în această lume. Prin urmare, poporul american este cel care își alege guvernul prin intermediul voinței sale libere; o alegere care rezultă din acordul său cu politicile sale. Astfel, poporul american a ales, a consimțit și și-a afirmat sprijinul pentru opresiunea israeliană asupra palestinienilor, ocuparea și uzurparea pământului lor, precum și uciderea, tortura, pedepsirea și expulzarea continuă a palestinienilor. Poporul american are capacitatea și alegerea de a refuza politicile guvernului său și chiar de a-l schimba, dacă dorește.

(b) Poporul american este cel care plătește impozitele care finanțează avioanele care ne bombardează în Afganistan, tancurile care ne lovesc și ne distrug casele din Palestina, armatele care ne ocupă pământurile din Golful Arabiei și flotele care asigură blocada Irakului. Acești bani din impozite sunt dați Israelului pentru ca acesta să continue să ne atace și să pătrundă pe pământurile noastre. Așadar, poporul american este cel care finanțează atacurile împotriva noastră și este cel care supraveghează cheltuirea acestor bani așa cum dorește, prin intermediul candidaților săi aleși.

(c) De asemenea, armata americană face parte din poporul american. Este același popor care îi ajută fără rușine pe evrei să lupte împotriva noastră.

(d) Poporul american este cel care își angajează atât bărbații, cât și femeile în forțele americane care ne atacă.

(e) Iată de ce poporul american nu poate să fie nevinovat de toate crimele comise de americani și evrei împotriva noastră.

(f) Allah, Cel Atotputernic, a legiferat permisiunea și opțiunea de a se răzbuna. Astfel, dacă suntem atacați, atunci avem dreptul să ripostăm. Oricine a distrus satele și orașele noastre, atunci noi avem dreptul să le distrugem satele și orașele. Oricine ne-a furat bogăția, atunci avem dreptul să îi distrugem economia. Și oricine ne-a ucis civilii, atunci avem dreptul să-i ucidem pe ai lor.

Guvernul și presa americană refuză în continuare să răspundă la această întrebare:

De ce ne-au atacat la New York și Washington?

Dacă Sharon este un om al păcii în ochii lui Bush, atunci și noi suntem oameni ai păcii!!! America nu înțelege limbajul manierelor și al principiilor, așa că ne adresăm ei folosind limbajul pe care îl înțelege.

(Q2) În ceea ce privește a doua întrebare la care dorim să răspundem: La ce vă chemăm și ce vrem de la voi?

(1) Primul lucru la care vă chemăm este islamul.

(a) Religia Unificării lui Dumnezeu; a eliberării de asocierea de parteneri cu El și a respingerii acestui lucru; a iubirii depline față de El, Preaînaltul; a supunerii depline față de Legile Sale; și a respingerii tuturor opiniilor, ordinelor, teoriilor și religiilor care intră în contradicție cu religia pe care El a trimis-o Profetului Său Muhammad (Pacea fie asupra sa!). Islamul este religia tuturor profeților și nu face nicio distincție între ei - pacea fie asupra lor toți.

La această religie vă chemăm; este sigiliul tuturor religiilor anterioare. Este religia Unificării lui Dumnezeu, a sincerității, a celor mai bune maniere, a corectitudinii, a milei, a onoarei, a purității și a evlaviei. Este religia bunăvoinței față de ceilalți, a stabilirii dreptății între ei, a acordării drepturilor lor și a apărării celor oprimați și persecutați. Este religia de a porunci binele și de a interzice răul cu mâna, cu limba și cu inima. Este religia Jihadului pe calea lui Allah, astfel încât cuvântul și religia lui Allah să domnească suprem. Și este religia unității și a acordului cu privire la supunerea față de Allah și a egalității totale între toți oamenii, fără a ține cont de culoarea, sexul sau limba lor.

(b) Este religia a cărei carte - Coranul - va rămâne păstrată și neschimbată, după ce celelalte cărți și mesaje divine au fost schimbate. Coranul este miracolul până în Ziua Judecății. Allah a provocat pe oricine să aducă o carte ca Coranul sau chiar zece versete ca acesta.

(2) Al doilea lucru la care vă chemăm este să încetați opresiunea, minciuna, imoralitatea și desfrânarea care s-au răspândit printre voi.

(a) Vă chemăm să fiți un popor cu maniere, principii, onoare și puritate; să respingeți actele imorale de curvie, homosexualitate, intoxicanți, jocuri de noroc și comerțul cu dobândă.

Vă chemăm la toate acestea pentru a vă elibera de ceea ce v-a prins; pentru a vă elibera de minciunile înșelătoare că sunteți o națiune mare, pe care conducătorii voștri le răspândesc printre voi pentru a vă ascunde starea josnică în care ați ajuns.

(b) Este trist să vă spun că sunteți cea mai rea civilizație la care a asistat istoria omenirii:

(i) Sunteți națiunea care, în loc să guverneze după Sharia lui Allah în Constituția și legile sale, alegeți să vă inventați propriile legi după cum doriți. Voi separați religia de politicile voastre, contrazicând natura pură care afirmă Autoritatea Absolută a Domnului și Creatorului vostru. Fugiți de întrebarea stânjenitoare care vi se pune: Cum este posibil ca Allah Cel Atotputernic să creeze creația Sa, să le acorde putere asupra tuturor creaturilor și a pământului, să le acorde toate facilitățile vieții și apoi să le refuze ceea ce au cea mai mare nevoie: cunoașterea legilor care le guvernează viața?

(ii) Sunteți națiunea care permite cămătăria, care a fost interzisă de toate religiile. Cu toate acestea, vă construiți economia și investițiile pe baza cămătăriei. Ca urmare a acestui fapt, în toate formele și înfățișările sale diferite, evreii au preluat controlul asupra economiei voastre, prin care au preluat apoi controlul asupra mass-mediei voastre, iar acum controlează toate aspectele vieții voastre, făcându-vă servitorii lor și realizându-și obiectivele pe cheltuiala voastră; exact ceea ce Benjamin Franklin v-a avertizat să nu faceți.

(iii) Sunteți o națiune care permite producerea, comercializarea și utilizarea de substanțe toxice. De asemenea, permiteți drogurile și doar interziceți comerțul cu acestea, deși națiunea dvs. este cel mai mare consumator al acestora.

(iv) Sunteți o națiune care permite actele de imoralitate și pe care le considerați piloni ai libertății personale. Ați continuat să vă scufundați în acest abis de la un nivel la altul, până când incestul s-a răspândit printre voi, în fața căruia nici simțul onoarei și nici legile voastre nu se opun.

Cine poate uita actele imorale ale președintelui Clinton, comise în Biroul Oval oficial? După aceea, nici măcar nu l-ați tras la răspundere, decât că "a făcut o greșeală", după care totul a trecut fără nicio pedeapsă. Există un fel mai rău de eveniment pentru care numele dumneavoastră va rămâne în istorie și va fi ținut minte de națiuni?

(v) Sunteți o națiune care permite jocurile de noroc în toate formele sale. Companiile practică și ele acest lucru, ceea ce face ca investițiile să devină active, iar infractorii să se îmbogățească.

(vi) Sunteți o națiune care exploatează femeile ca pe niște produse de consum sau ca pe niște instrumente publicitare care cheamă clienții să le cumpere. Folosiți femeile pentru a servi pasagerii, vizitatorii și străinii pentru a vă mări marjele de profit. Apoi vociferați că susțineți eliberarea femeilor.

(vii) Sunteți o națiune care practică comerțul cu sex în toate formele sale, direct și indirect. Corporații și instituții gigantice sunt înființate pe această bază, sub numele de artă, divertisment, turism și libertate, precum și alte denumiri înșelătoare pe care i le atribuiți.

(viii) Și din cauza tuturor acestor lucruri, ați fost descriși în istorie ca o națiune care răspândește boli necunoscute omului în trecut. Mergeți mai departe și lăudați-vă în fața națiunilor omenești, că le-ați adus SIDA ca fiind o invenție americană satanică.

(xi) Ați distrus natura cu deșeurile și gazele voastre industriale mai mult decât orice altă națiune din istorie. În ciuda acestui fapt, refuzați să semnați acordul de la Kyoto pentru a putea asigura profitul companiilor și*industriilor voastre lacome.

(x) Legea dumneavoastră este legea oamenilor bogați, care dețin influența în partidele politice și își finanțează campaniile electorale cu darurile lor. În spatele lor se află evreii, care vă controlează politicile, mass-media și economia.

(xi) Ceea ce vă caracterizează în istoria omenirii este faptul că v-ați folosit forța pentru a distruge omenirea mai mult decât orice altă națiune din istorie; nu pentru a apăra principii și valori, ci pentru a vă grăbi să vă asigurați interesele și profiturile. Voi care ați aruncat o bombă nucleară asupra Japoniei, deși Japonia era gata să negocieze încheierea războiului. Câte acte de opresiune, tiranie și nedreptate ați săvârșit, o, cei care chemați la libertate?

(xii) Să nu uităm una dintre caracteristicile voastre majore: dualitatea voastră atât în ceea ce privește manierele, cât și valorile; ipocrizia voastră în ceea ce privește manierele și principiile. Toate* anierele, principiile și valorile au două cântare: una pentru voi și una pentru ceilalți.

(a) Libertatea și democrația la care apelați sunt doar pentru voi înșivă și pentru rasa albă; în ceea ce privește restul lumii, le impuneți politicile și guvernele voastre monstruoase și distructive, pe care le numiți "prietenii americani". Cu toate acestea, îi împiedicați să instituie democrații. Atunci când partidul islamic din Algeria a vrut să practice democrația și a câștigat alegerile, v-ați dezlănțuit asupra lor agenții din armata algeriană, pe care i-ați atacat cu tancuri și arme, i-ați întemnițat și i-ați torturat - o nouă lecție din "cartea americană a democrației"!!!

(b) Politica dvs. privind interzicerea și îndepărtarea forțată a armelor de distrugere în masă pentru a asigura pacea mondială: se aplică doar acelor țări cărora nu le permiteți să dețină astfel de arme. În ceea ce privește țările cu care sunteți de acord, cum ar fi Israelul, atunci li se permite să păstreze și să folosească astfel de arme pentru a-și apăra securitatea. Pe oricine altcineva pe care îl suspectați că ar putea fabrica sau păstra acest tip de arme, îl numiți criminal și luați măsuri militare împotriva lui.

(c) Sunteți ultimii care respectă rezoluțiile și politicile dreptului internațional, dar pretindeți că doriți să pedepsiți selectiv pe oricine altcineva care face același lucru. De peste 50 de ani, Israelul împinge la zid rezoluțiile și normele ONU, cu sprijinul deplin al Americii.

(d) În ceea ce privește criminalii de război pe care îi cenzurați și pentru care formați tribunale penale - cereți cu nerușinare ca ai voștri să beneficieze de imunitate!!! Cu toate acestea, istoria nu va uita crimele de război pe care le-ați comis împotriva musulmanilor și a restului lumii; cei pe care i-ați ucis în Japonia, Afganistan, Somalia, Liban și Irak vor rămâne o rușine de care nu veți putea scăpa niciodată. Va fi suficient să vă reamintesc de cele mai recente crime de război pe care le-ați comis în Afganistan, în care au fost distruse sate civile nevinovate dens populate, iar bombele au fost aruncate asupra moscheilor, provocând prăbușirea acoperișului moscheii peste capetele musulmanilor care se rugau înăuntru. Voi sunteți cei care ați încălcat acordul cu mujahedinii atunci când aceștia au părăsit Qunduz, bombardându-i în fortul Jangi și ucigând peste 1 000 dintre prizonierii voștri prin sufocare și sete. Numai Allah știe câți oameni au murit prin tortură în mâinile voastre și ale agenților voștri. Avioanele voastre rămân pe cerul afgan, căutând orice persoană cât de cât suspectă.

(e) Ați pretins că sunteți avangarda drepturilor omului, iar Ministerul Afacerilor Externe al dumneavoastră publică rapoarte anuale care conțin statistici cu privire la țările care încalcă drepturile omului. Cu toate acestea, toate aceste lucruri au dispărut atunci când mujahedinii v-au lovit, iar voi ați pus apoi în aplicare metodele acelorași guverne documentate pe care obișnuiați să le înjurați. În America, ați capturat mii de musulmani și arabi, i-ați luat în custodie fără să le dați motive, fără să le judecați în instanță și nici măcar fără să le dezvăluiți numele. Ați emis legi mai noi și mai dure.

Ceea ce se întâmplă la Guatanamo este o rușine istorică pentru America și valorile sale, și vă strigă în față - voi, ipocriților, "Care este valoarea semnăturii voastre pe orice acord sau tratat?".

(3) Ceea ce vă invităm în al treilea rând este să luați o poziție onestă față de voi înșivă - și mă îndoiesc că veți face acest lucru - pentru a descoperi că sunteți o națiune fără principii sau maniere și că valorile și principiile pentru voi sunt ceva ce doar cereți de la alții, nu ceea ce voi înșivă trebuie să respectați.

(4) Vă sfătuim, de asemenea, să încetați să mai sprijiniți Israelul și să încetați să îi mai sprijiniți pe indieni în Kashmir, pe ruși împotriva cecenilor și, de asemenea, să încetați să mai sprijiniți guvernul din Manila împotriva musulmanilor din sudul Filipinelor.

(5) De asemenea, vă sfătuim să vă faceți bagajele și să plecați de pe pământurile noastre. Dorim bunătatea, călăuzirea și dreptatea voastră, așa că nu ne forțați să vă trimitem înapoi ca marfă în sicrie.

(6) În al șaselea rând, vă solicităm să încetați să mai sprijiniți liderii corupți din țările noastre. Nu vă amestecați în politica și în metoda noastră de educație. Lăsați-ne în pace, altfel așteptați-ne la New York și Washington.

(7) Vă invităm, de asemenea, să tratați cu noi și să interacționați cu noi pe baza intereselor și beneficiilor reciproce, mai degrabă decât pe baza politicilor de subdublare, furt și ocupație, și să nu vă continuați politica de susținere a evreilor, deoarece acest lucru va duce la mai multe dezastre pentru voi.

Dacă nu reușiți să răspundeți la toate aceste condiții, atunci pregătiți-vă pentru lupta cu națiunea islamică. Națiunea monoteismului, care își pune întreaga încredere în Allah și nu se teme de nimeni altcineva în afară de El. Națiunea căreia Coranul i se adresează cu cuvintele: "Națiunea islamică: "Vă temeți de ei? Allah are mai mult drept ca voi să vă temeți de El, dacă sunteți credincioși. Luptați împotriva lor pentru ca Allah să-i pedepsească prin mâinile voastre și să-i dezonoreze și să vă dea victoria asupra lor și să vindece piepturile oamenilor credincioși. Și îndepărtează mânia din inimile lor (ale credincioșilor). Allah acceptă pocăința cui vrea El. Allah este Atotștiutor, Atotînțelept." [Coran9:13-1]

Națiunea onoarei și a respectului:

"Dar onoarea, puterea și gloria aparțin lui Allah, Mesagerului Său (Muhammad - Pacea fie asupra sa!) și credincioșilor." [Coran 63:8]

"Așadar, nu slăbiți (în fața dușmanului vostru) și nu vă întristați, iar voi veți fi*superiori ( în victorie )dacă sunteți într-adevăr credincioși (adevărați)." [Coran 3:139]

Națiunea martiriului; națiunea care își dorește moartea mai mult decât vă doriți voi viața:

"Nu-i considerați morți pe cei care sunt uciși în calea lui Allah. Ba nu, ei sunt vii alături de Domnul lor și li se asigură hrana. Ei se bucură de ceea ce Allah le-a dăruit din generozitatea Sa și se bucură de dragul celor care nu li s-au alăturat încă, ci au rămas în urmă (încă nu au fost martirizați) că asupra lor nu va veni nicio teamă și nu se vor întrista. Ei se bucură de un har și de o binefacere de la Allah și de faptul că Allah nu va risipi răsplata credincioșilor." [Coran 3:169-171]

Națiunea victoriei și a succesului pe care Allah le-a promis:

"El este Cel care L-a trimis pe Trimisul Său (Mohammed, pacea fie asupra sa) cu călăuzirea și cu religia adevărului (islamul), pentru a o face victorioasă asupra tuturor celorlalte religii, chiar dacă politeiștii o urăsc." [Coran 61:9]

"Allah a decretat: "Cu adevărat, Eu și Mesagerii Mei suntem cei care vom fi victorioși". Cu adevărat, Allah este Atotputernic, Atotputernic." [Coran 58:21]

Națiunea islamică care a fost capabilă să respingă și să distrugă imperiile malefice anterioare ca și voi; națiunea care respinge atacurile voastre, dorește să vă înlăture relele și este pregătită să lupte împotriva voastră. Știți foarte bine că Națiunea Islamică, din adâncul sufletului său, vă disprețuiește aroganța și aroganța.

Dacă americanii refuză să asculte sfaturile noastre și bunătatea, îndrumarea și dreptatea la care îi chemăm, atunci fiți conștienți că veți pierde această Cruciadă începută de Bush, la fel ca și celelalte cruciade anterioare în care ați fost umiliți de mâinile mujahedinilor, fugind spre casă în mare tăcere și rușine. Dacă americanii nu răspund, atunci soarta lor va fi cea a sovieticilor care au fugit din Afganistan pentru a face față înfrângerii militare, dezmembrării politice, căderii ideologice și falimentului economic.

Acesta este mesajul nostru pentru americani, ca răspuns la mesajul lor. Știu ei acum de ce ne luptăm cu ei și asupra cărei forme de ignoranță, cu permisiunea lui Allah, vom fi victorioși?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.