Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

The Jazz Cave Festival - Mai mult de 50 de artişti vor concerta, vara aceasta, în Peştera Ialomiţei

wondatunes.com
jazz

Prima ediţie The Jazz Cave Festival va avea loc în perioada 2 - 4 iulie 2021, în Peştera Ialomiţei din Masivul Bucegi. Biletele şi abonamentele au fost puse în vânzare prin reţeaua myticket.ro, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Programul concertelor va fi însoţit de proiecţii de film, video-mapping, expoziţii de istorie şi artă contemporană, dar şi acţiuni de responsabilitate socială pentru promovarea turismului sustenabil.

Peştera Ialomiţei, una dintre cele mai spectaculoase din patrimoniul speologic, va deveni o scenă naturală pentru un număr de peste 50 de artişti autohtoni.

Festivalul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

Evenimentul va avea loc în acord cu toate preverderile legale, la fel ca ediţia pilot, The Jazz Cave Beginnings, care a avut loc în octombrie 2020. Biletele sunt disponibile prin myticket.ro, vizitarea peşterii fiind inclusă în costul acestora.

UCIMR este o organizaţie neguvernamentală de utilitate publică cu activitate de 25 de ani. Printre cele mai cunoscute proiecte cu frecvenţă anuală se numără Festivalul ICon Arts Transilvania (ajuns la ediţia a 19-a), Concertul de Anul Nou de la Sibiu (ajuns la ediţia a 12-a), Festivalul Promenadelor Braşovului, Stagiunea „Cartografii sonore”, conferinţele – spectacol Round Table România, AFI Fan Jazz, stagiunea ICon Arts@Biblioteca ASTRA,  Concursul „Drumul spre celebritate”, documentarele de scurt-metraj Arts District is Here, stagiunile „Sunetul muzicii” şi „Citadela artelor” de la Castelul Peleş, „Pauza de o pătrime” de la Biblioteca Naţională.

Pe lângă evenimentele multi-anuale, UCIMR dezvoltă în permanenţă proiecte culturale noi pentru a atrage segmente noi de public precum: „100 de ani în 100 de concerte”, „Past Forward”, „Transylvania Live”, „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?”, „Music, a bridge between people”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.