Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

The Rolling Stones, pe primul loc în topul american al pieselor single, pe 5 august 1978, cu 'Miss You'

rfi.ro
the rolling stones

The Rolling Stones au ajuns pe primul loc în topul american al pieselor single pe 5 august 1978, cu piesa lui Mick Jagger, ”Miss You”, a anunțat luni Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei în playlistul zilei, potrivit Mediafax.

Jagger și Ronnie Wood au spus de mai multe ori că ”Miss You” nu a fost conceput ca o piesă disco, în vreme ce Chitaristul Keith Richards, care este creditat împreună cu Jagger ca autor a afirmat că tot discul de pe care face parte piesa a fost scris ținând cont de ce se auzea în cluburile de dans.

Jagger a scris "Miss You" în timp ce repeta cu Billy Preston pentru concertele susținute în martie 1977 în clubul El Mocambo și a fost inclusă ulterior pe albumul ”Some Girls”.

Piesa sună astfel https://www.youtube.com/watch?v=hic-dnps6MU

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, basistul/chitaristul Ronnie Wood şi bateristul Charlie Watts. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock'n'Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

Piesele celor de la The Rolling Stones se regăsesc pe 5 august la Smart Radio. Asculta Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.