Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`The Super Mario Bros. Movie` se menține pe primul loc în box-office-ul din SUA

universalpictures.com
super mario bros

Pelicula "The Super Mario Bros. Movie" se menţine în fruntea box-office-ului nord-american în cea de-a treia săptămână de la lansare, cu încasări de 58,2 milioane de dolari, potrivit estimărilor făcute duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP şi Boxofficemojo.com.

Filmul de animaţie inspirat de jocul cu acelaşi nume, produs de Universal, Nintendo şi Illumination Studios, a obţinut peste 434 de milioane de dolari de la lansarea sa în weekendul în care o parte a lumii a celebrat Paştele (7-9 aprilie) în cinematografele din Statele Unite şi Canada, şi alte 437 de milioane de dolari la nivel mondial, potrivit Exhibitor Relations.

În acest lungmetraj, Mario, cel mai faimos erou din istoria jocurilor video, şi fratele său Luigi se luptă cu maleficul Bowser în Regatul Ciupercilor.

Celebrul instalator cu salopetă şi mustaţă devansează astfel noul film horror realizat de Warner Bros. "Evil Dead Rise", care a obţinut încasări de 23,5 milioane de dolari în primul său weekend de prezenţă în cinematografele nord-americane.

Potrivit expertului David Gross, cifra reprezintă un "start excelent" pentru un film care a costat doar 17 milioane de dolari.

Actriţele Lily Sullivan şi Alyssa Sutherland fac parte din distribuţia acestui horror, în care interpretează două surori care trebuie să se lupte cu o mulţime de creaturi demonice.

La mare distanţă, pe locul al treilea, se află o altă nouă intrare în clasament: "The Covenant", în regia britanicului Guy Ritchie. Cu încasări de 6,3 milioane de dolari, este vorba despre un "debut slab", departe de standardele obişnuite pentru un film de acest gen, potrivit lui David Gross.

Jake Gyllenhaal joacă rolul unui sergent al armatei americane care se întoarce în Afganistan pentru a salva un prieten care l-a salvat cândva de talibani.

Pe locul al patrulea, "John Wick: Chapter 4", se descurcă bine şi după cinci săptămâni de prezenţă în cinematografe, cu încasări de 5,8 milioane de dolari. În acest nou episod din saga de succes "John Wick", Keanu Reeves îşi reia rolul unui asasin plătit care luptă împotriva unui grup infracţional internaţional.

Potrivit Boxofficemojo.com, filmul de acţiune "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" ocupă poziţia a cincea a clasamentului, cu încasări de 5,4 milioane de dolari

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.