Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

The Telegraph: Theresa May ar trebui să își dea demisia în curând

Agerpres
Theresa May

Prim-ministrul britanic Theresa May ar trebui să ia în curând decizia de a demisiona, după ce a negociat amânarea temporară a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează publicația britanică The Telegraph preluat de mediafax.

Citește și: Vești bune! Mii de angajați vor avea parte de încă o zi liberă- Când se va întâmpla asta

„Ar trebui să își dea seama -sau să i se spună- că deși poate negocia cu oficialii Uniunii Europene o amânare a Brexit, acesta este finalul natural al drumului. Ar trebui să se retragă, de dragul Brexit-ului, al partidului său și al democrației”, relatează publicația britanică.

Membrii Camerei Comunelor au respins vineri, a treia oară, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. Moţiunea propusă de premierul Theresa May privind aprobarea Acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost respinsă de Camera Comunelor cu un raport de voturi de 344 la 286.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (centru-stânga, de opoziţie), a cerut demisia premierului conservator Theresa May şi organizarea de alegeri parlamentare anticipate în Marea Britanie. "Theresa May trebuie să plece acum", a declarat Jeremy Corbyn după votul din Camera Comunelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.