Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'The Wall', mai actual ca oricând cu Trump ca preşedinte spune Roger Waters

twitter.com
Donald Trump

Cofondatorul trupei Pink Floyd, Roger Waters, a apreciat joi că albumul cult 'The Wall' este mai actual ca oricând cu Donald Trump ca preşedinte al SUA, în cadrul prezentării la Londra a unei retrospective dedicate legendarului grup britanic, relatează AFP. Muzicianul britanic a făcut o rară apariţie în public pentru a promova expoziţia 'Pink Floyd, Their Mortal Remains', prevăzută să aibă loc în perioada 13 mai - 1 octombrie 2017 la Victoria and Albert Museum din Londra.

Opozant notoriu al preşedintelui american, Waters, care l-a acoperit de invective pe Donald Trump la concertul său din Mexic din octombrie, a profitat de ocazie pentru a-i critica din nou politica "ostilă". Albumul 'The Wall' est "mai de actualitate ca oricând azi cu Trump, cu toate discursurile sale despre zidul ce trebuie construit şi încercând să divizeze la maximum oamenii în funcţie de rasă şi religia lor", a subliniat el.

Waters s-a declarat chiar "gata" să reinterpreteze 'The Wall' în concert la frontiera mexicano-americană, de-a lungul zidului pe care Trump vrea să-l ridice. "Înainte să se întâmple acest lucru trebuie să existe însă o trezire", a spus Roger Waters care trăieşte în SUA. Trupa Pink Floyd, înfiinţată în 1965 de patru studenţi la Cambridge, a vândut peste 200 de milioane de albume, printre care 'The Wall', lansat în 1979 şi clasificat de multe ori printre cele mai bune albume din toate timpurile, conform Agerpres. Cu această retrospectivă, Victoria and Albert Museum din Londra speră să obţină un succes similar celui obţinut cu expoziţia dedicată lui David Bowie, care a atras peste 300.000 de vizitatori în 2013, înainte de a fi prezentată în alte oraşe ale lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.