Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theo Corbeanu s-a transferat de la Wolverhampton la echipa spaniolă Granada

etimg.com
minge

Tânărul fotbalist canadian de origine română Theo Corbeanu s-a transferat de la echipa engleză Wolverhampton Wanderers la formaţia spaniolă Granada, informează EFE, potrivit Agerpres.

Corbeanu, fost internaţional român Under-16 şi Under-17, dar care a ales să reprezinte Canada la nivel de seniori, se va prezenta începând de astăzi (vineri) sub comanda antrenorului Alexander Medina şi ar putea debuta în Primera Division sâmbătă, la meciul cu Las Palmas.

În vârstă de 21 de ani, Theo Corbeanu a evoluat în prima parte a sezonului, sub formă de împrumut, la formaţia elveţiană Grasshopper Zurich, însă Wolverhampton a pus capăt contractului de împrumut cu elveţienii, îndreptându-l pe jucător către Granada, în cadrul unui transfer evaluat de mass-media spaniolă la 1,5 milioane de euro.

Corbeanu urmează să întărească postul de extremă la noua sa echipă, după plecarea lui Bryan Zaragoza la campioana Germaniei, Bayern Munchen.

Format la Toronto FC, Theo Corbeanu a sosit în 2018 la Wolverhampton, dar a jucat un sigur meci pentru "lupi", care l-au împrumutat apoi pe rând la echipele Sheffield Wednesday, Milton Keynes Dons şi Blackpool, înainte de a ajunge la Grashoppers. El a îmbrăcat de şapte ori tricoul primei reprezentative a Canadei.

Granada ocupă penultimul loc (19) în campionatul Spaniei, după 22 de etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.