Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu a 'luat foc' după ce a fost exclus din partid: 'Decizie abuzivă a falşilor lideri'

Decizia luată în BNP al PNL este o reacţie tipică "falşilor lideri", a liderilor politici care nu au simţul responsabilităţii, şi este una abuzivă, a declarat Theodor Paleologu, miercuri, pentru Agerpres, după ce conducerea liberală a decis excluderea din partid a deputatului şi a senatorului Cristian Bodea.

Citeşte şi: Cristian Bodea face dezvăluiri după ce a fost exclus din PNL: Gorghiu şi Blaga sunt pe listă

"Sunt cazuri diferite. Domnul Bodea şi cum mine nu am spus exact aceleaşi lucruri. Eu sunt cel care a prevenit partidul de multă vreme, în mod constant, asupra riscurilor de a pierde în mod ruşinos şi lamentabil la Bucureşti. Este exact ce s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat mi-a dat dreptate. Ori, ce s-a întâmplat astăzi este reacţia tipică a falşilor lideri, a liderilor care nu au simţul responsabilităţii, care nu văd, nu înţeleg ce se întâmplă şi a căror singură reacţie este să-l dea afară din partid pe cel care a avut dreptate. În mod normal, dacă oamenii ăştia erau lideri adevăraţi mă invitau cu covor roşu şi-mi dădeau pe mână organizaţia PNL Bucureşti. Sunt singurul care poate restabili partidul în Bucureşti, pentru că înţeleg bine acest oraş şi am spus exact ce trebuia să facem pentru a nu pierde Bucureştiul", a spus Paleologu.

Citeşte şi: ALERTĂ înaintea meciului României: Huliganii englezi, deghizați în români, îi provoacă pe elvețieni

Deputatul liberal a adăugat că "Bucureştiul putea să nu fie pierdut" de PNL la alegerile locale din 5 iunie şi a acuzat conducerea PNL că a dat Capitala PSD şi a Gabrielei Firea. ''Ei sunt cei care au dat Bucureştiul pe mâna PSD-ului - Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Buşoi şi în mod special Cezar Preda, care prin tonul pe care l-a dat campaniei lui Cătălin Predoiu a făcut un imens rău partidului discreditându-l total pentru lunile care urmează", a mai spus Paleologu. El a adăugat, cu titlu de "profeţie", că sub actuala conducere "PNL Bucureşti va ajunge sub 8%". "Ori, eu eram singurul care putea restabili situaţia. Şi-au tăiat craca de sub picioare în mod iremediabil", a completat Paleologu.

Citeşte şi: Laura Ștefan, expert anticorupţie lămurește decizia CCR: Cum va fi afectată DNA

Liberalul a evitat să spună dacă va contesta decizia luată de BPN, dar a precizat că se va consulta cu avocaţi în cursul serii. ''Evident că e o decizie abuzivă. E aberant să dai afară pe cineva, nu numai pentru o opinie, ci, în plus, pentru o opinie corectă, care a fost validată de ce s-a întâmplat. E un imens abuz, nu are niciun fel de bază statutară această decizie, deopotrivă idioată şi ticăloasă în ceea ce priveşte etica politică", a reafirmat el.

Citește și: Asta e cea mai nouă metodă de împrumut: Dai poze cu tine nud și ți se dă credit

Paleologu a susţinut că nu ia în calcul să se îndrepte spre un alt proiect politic. ''Eu îmi văd de cursurile mele, fundaţia Paleologu iradiază în societate, iradiază cultură, cunoaştere. Cred că fac un lucru extrem de important pentru societatea românească cu cursurile mele. Păcat că liderii partidului nostru sunt atât de opaci la orice fel de informaţie de calitate, nu înţeleg ce se întâmplă în Bucureşti. Aşa cum spuneam şi săptămânile trecute, avem o conducere lamentabilă, iar decizia de astăzi este confirmarea caracterului lamentabil al acestei conduceri care ne dirijează direct spre un dezastru încă şi mai mare decât cel de la alegerile locale din Bucureşti", a conchis Paleologu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.