Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu îi numește 'Lolek și Bolek din Sibiu' pe Iohannis și Barna: 'Decît cu prostul la cîștig, mai bine cu deșteptul la pagubă'

Facebook/ Theodor Paleologu
paleologu

Theordor Paleologu, fost deputat și fost ministru al Culturii, le dă o nouă replică românilor care l-au criticat pentru că a „furat” în 2019 din voturile de dreapta, candidând la prezidențiale împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Dan Barna. Fostul candidat PMP îi numește „Lolek și Bolek din Sibiu” pe foștii săi contracandidați.

„În 2019 candidații ziși "de dreapta", adică anti-PSD, erau Lolek și Bolek din Sibiu. Mulți m-au criticat, insultat, stigmatizat, pentru că am candidat din partea unui partid mic, fără mari șanse de succes. Păi, de cîștig era vorba? Era vorba de ceva mult mai important. Era vorba de onoarea inteligenței românești: "decît cu prostul la cîștig, mai bine cu deșteptul la pagubă"”, scrie Paleologu pe Facebook, reacționând astfel la scandalul politic dintre PNL și USR PLUS.

Paleologu comentează acid și scandalul din Parlament, unde deputatul PNL Florin Roman a fost înlăturat cu forța de la prezidiu cu ocazia citirii moțiunii de cenzură.

„În serialul comic al ultimelor zile prestația de ieri a lui Florin Roman a fost una dintre cele mai reușite. Promovarea lui în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților arată că în politica de cadre a partidelor românești prostia este o valoare sigură, un criteriu infailibil de selecție”, scrie Paleologu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.