Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu îl MITRALIAZĂ pe Klaus Iohannis: cum a ajutat președintele PSD-ul

B1.ro
paleologu

Theodor Paleologu, candidat la prezidențiale din partea PMP, îl acuză pe Klaus Iohannis că a ajutat PSD să-și consolideze poziția în societate.

Citește și: Ion Cristoiu a răbufnit la Marius Tucă Show: 'Pentru prima dată după 1990, eu nu știu cu cine să votez. Această campanie a fost făcută dinadins pustiită'

„Nu, domnule Iohannis, nu poporul e de vină că PSD-ul a ajuns la putere, ci fabuloasa dvs contraperformanță ca președinte. Dvs ați tot dat constant cîte o nouă șansă PSD-ului să ducă România spre ruină. Cum puteți vorbi de absenteism, cînd ați fost un președinte absent și cînd ați absentat de la toate dezbaterile din campanie? Într-o Românie normală președintele comunică cu societatea, într-o Românie normală președintele respectă poporul, într-o Românie normală fiecare candidat participă la dezbateri, pentru că dezbaterea este esența democrației”, a precizat candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri, înaintea încheierii campaniei electorale, prin care i-a îndemnat pe români să meargă la vot. Acesta a adăugat că PSD nu a dispărut și rămâne un adversar redutabil. Alegerile prezidențiale au loc duminică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.