Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu îl provoacă pe Klaus Iohannis: 'Să dea dovadă de un minim respect'

B1.ro
paleologu

Reprezentantul PMP la aceste alegeri, Theodor Paleologu, a fost votat, conform rezultatelor exit poll realizate de CURS-AVANGARDE de 6,1% dintre alegători.

”Mulțumesc sutelor de mii de români care au votat pentru principiile pe care le-am susținut. Mulțumesc simpatizanților care au susținut această luptă electorală. Rezultatul este bun, în contextul în care nu am avut dezbatere, am avut o criză de guven, un rezultat de la care putem clădi, pledez pentru o largă coaliție de dreapta și de centru, nu spun că sunt stăpânul voturile mele nu exprim niciun consemn de vot, nu se pune problema de a vota pentru PSD, am combătut întotdeauna PSD, adr aștept din partea candidatului Iohannis să dea un semn de minim respect față de cetățeni.

Când voi vedea dezbaterea dintre Dăncilă și Iohanis voi aviza, îmi voi spune punctul de vedere. Sunt mândru de voturile primite. Salut participarea masivă, participare masivă în Diaspora, este absolut necesar ca Diaspora să fie reprezentată în mod corect în Parlament. Am dovedit că suntem deștepți și mulți.”, a declarat Paleologu.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.