Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu s-a sucit - va merge la vot duminică: 'Nu voi vota pentru. Mă aștept la un scor zdrobitor'

Agerpres
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu s-a sucit! El anunţă că va vota duminică la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, dar va fi un vot împotriva Vioricăi Dăncilă, exprimându-şi speranţa că majoritatea covârşitoare a celor care l-au votat în primul tur au luat deja aceeaşi decizie.

”Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini. N-am nici un dubiu că majoritatea covîrşitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeaşi decizie pe cont propriu. Mă aştept la un scor zdrobitor”, a scris Paleologu pe Facebook.

Ion Cristoiu, profeție despre prezidențiale - ce scor vor obține Iohannis și Dăncilă: 'După ziua de duminică, se vor complica mult lucrurile'

Theodor Paleologu a candidat la Preşedinţie ca independent, din partea PMP, el clasându-se al şaselea, cu  5,72% din voturi, ceea ce înseamnă că 527.098 de alegători i-au acordat votul în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Paleologu spunea că nu va merge să voteze la turul doi al prezidențialelor dacă nu va exista o dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.