Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May anunță ce urmează, după ce moțiunea de cenzură a picat: Întâlniri cu liderii din Parlament

Agerpres
Theresa May

Guvernul premierului britanic Theresa May a supravieţuit, miercuri, unei moţiuni de cenzură depuse de opoziţia laburistă, după respingerea masivă de către parlamentari a acordului de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană negociat cu Bruxellesul.

"Sunt mulţumită că membrii Camerei Comunelor au respins moţiunea împotriva Guvernului, nu voi trata cu uşurinţă această responsabilitate. Voi continua să lucrez în sensul promisiunii solemne faţă de poporul acestei ţări şi pentru ieşirea din Uniunea Europeană", a declarat Theresa May după anunţarea rezultatului.

Citește și: PSD: ‘Iohannis a promulgat Legea Prună a recursului compensatoriu, fără să o conteste la Curtea Constituţională şi fără să o trimită la reexaminare’

"În acest scop, am propus o serie de întâlniri între liderii partidelor reprezentate în Parlament şi reprezentanţi ai guvernului în zilele următoare. Aş dori să-i invit pe liderii partidelor parlamentare să se întâlnească cu mine separat şi aş dori ca aceste întâlniri să înceapă în seara asta (miercuri)", a mai spus Theresa May, după ce a obţinut votul de încredere al parlamentarilor cu o diferenţă de doar 19 voturi.

”Sunt pregătită să coopereze cu orice membru al acestei Camere pentru a asigura Brexitul. Vom reveni luni în Cameră pentru a prezenta un nou text”, a spus May.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (centru-stânga, de opoziţie) şi iniţiatorul moţiunii de cenzură, a declarat că, înaintea oricăror consultări pe tema Brexit, premierul Theresa May trebuie să renunţe la opţiunea retragerii ţării din Uniunea Europeană fără niciun acord.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.