Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May mută după ce Donald Trump le-a spus SECRETE rușilor

theresa may donald trump

Premierul britanic Theresa May a declarat că ţara sa şi Statele Unite ale Americii vor continua să-şi transmită reciproc informaţii confidenţiale, reacţie ce survine în contextul scandalului din SUA, unde preşedintele Donald Trump este acuzat că la întâlnirea cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a oferit acestuia astfel de informaţii despre gruparea jihadistă Statul Islamic, relatează agenţiile AFP şi EFE.

'Deciziile privind subiectul discuţiilor pe care preşedintele Trump le poartă cu cei pe care îi primeşte la Casa Albă îi revin preşedintelui Trump', a spus Theresa May la o conferinţă de presă la Londra, scrie agerpres.ro.

Citește și: Candidează la președinția țării și au apărut poze cu ea goală / FOTO HOT

'Avem încredere în relaţia specială care ne uneşte cu Statele Unite' şi 'vom continua să lucrăm cu Statele Unite şi vom continua să ne transmitem informaţii, la fel cum facem şi cu alte state', mai ales în ceea ce priveşte chestiunile de securitate şi combaterea terorismului, a adăugat şefa executivului britanic. 'Vom continua să colaborăm şi considerăm că relaţia cu Statele Unite ne permite să fim mai în siguranţă', a insistat ea.

Conform presei americane, preşedintele Trump i-a oferit ministrului rus de externe Serghei Lavrov informaţii confidenţiale despre un proiect al organizaţiei jihadiste Statul Islamic, prin care acesta din urmă ar intenţiona să transforme în dispozitive explozive laptopuri care să fie detonate la bordul unor avioane civile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.