Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May nu mai doarme noaptea de grija Brexitului. Cine o ghidează în luarea deciziilor?

Premierul britanic Theresa May a declarat că Dumnezeu şi credinţa o ghidează în luarea deciziilor legate de Brexit, relatează luni Huffington Post, potrivit agerpres.

Într-un interviu acordat Sunday Times Magazine, Theresa May a afirmat că ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este o problemă care o ţine trează noaptea, subliniind că Marea Britanie trece printr-un "moment de schimbare extrem de dificil".

Citeşte şi: Stil MAFIOT. Vicepreşedintele ţării a BĂTUT şi RĂPIT un rival politic

Şefa guvernului britanic a mai spus că ţara "trebuie să mergă mai departe" în legătură cu un acord privind Brexitul şi a mărturisit că atunci când vine vorba să ia decizii extrem de importante o ajută foarte mult credinţa.

"Cred că este vorba despre credinţă, eu sunt un membru practicant al Bisericii Anglicane şi prin urmare, asta se află în spatele a ceea ce fac. Nu este vorba că m-am hotărât să fac ceea ce trebuie să fac şi sunt încăpăţânată. Mă gândesc foarte serios, am un instinct foarte bun, mă bazez pe argumente pentru că trebuie să te gândeşti la consecinţele nedorite. Însă, în cele din urmă, dacă ai făcut toate astea şi crezi că este lucrul cel mai potrivit, atunci trebuie să mergi mai departe şi să-l faci - uneori este însă dificil", a declarat Theresa May.

Citeşte şi: Coreea de Nord declară trei zile de doliu naţional în memoria lui Fidel Castro

Theresa May a promis că va activa Articolul 50, care declanşează procedura de ieşire a Marii Britanii din UE, până la sfârşitul lunii martie şi, în condiţiile în care negocierile oficiale cu privire la Brexit nu pot începe până atunci, premierul britanic doreşte să aibă discuţii informale cu liderii europeni pentru a afla părerea acestora asupra acestei chestiuni.

În acest sens, Theresa May se va întâlni luni cu omologul său polonez Beata Szydlo cu care va discuta în principal despre consecinţele Brexitului şi cooperarea dintre cele două ţări în domeniul apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.