Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului

lboro.ac.uk
chelsea

Într-o înregistrare video postată luni pe reţelele sale de socializare, gruparea Chelsea a confirmat plecarea fundaşului Thiago Silva la finalul sezonului 2023-2024.

Internaţionalul brazilian (113 selecţii), care este încă indispensabil pentru clubul său în acest sezon, cu 34 de meciuri jucate, a confirmat într-o înregistrare video de 4 minute că va pleca în curând de la Blues. „Totul are un început, un mijloc şi un sfârşit”, spune el, în timp ce „deschide uşa pentru un nou rol” în viitor la clubul londonez.

Thiago Silva a ajuns la Londra în 2020, după 7 sezoane petrecute la Paris Saint Germain. Trebuia să rămână doar pentru „un sezon”, dar a sfârşit prin a rămâne în Anglia timp de 4 sezoane, culminând cu câştigarea Ligii Campionilor în 2021.

„Chelsea înseamnă atât de mult pentru mine. Am venit aici cu intenţia de a rămâne doar un an, dar se va termina după patru ani. Nu doar pentru mine, ci şi pentru familia mea", a declarat fundaşul.

În lacrimi, fostul parizian a ţinut să le mulţumească fanilor, care i-au oferit „multă afecţiune şi respect” pe reţelele de socializare şi din tribune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.