Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Harris, autorul bestseller-ului 'Tăcerea mieilor', publică un nou roman

goodreaders.com
thomas harris

După 13 ani de tăcere, scriitorul american Thomas Harris, autorul bestseller-ului "Tăcerea mieilor", publică un nou roman (fără Hannibal Lecter), care va fi lansat în limba franceză pe 22 mai, a anunţat marţi editura franceză Calmann-Levy, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Intitulat "Cari Mora", noul roman al scriitorului în vârstă de 78 de ani va fi lansat în Marea Britanie pe 16 mai, în Germania pe 20 mai, în Statele Unite şi Canada pe 21 mai şi în restul ţărilor pe 22 mai. 

Editura franceză Calmann-Levy a anunţat un tiraj de 90.000 de exemplare. 

Creator al personajului terifiant Hannibal Lecter, scriitorul Thomas Harris, autorul romanelor "Dragonul Roşu" şi "Tăcerea Mieilor", nu a publicat nimic din 2006. Cele patru romane ale sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Citește și: Madonna își apără decizia de a cânta la concursul Eurovision: 'Nu voi înceta niciodată să cânt muzică pentru a mă supune agendei politice a cuiva'

Romanul "Tăcerea mieilor" a fost adaptat pentru marele ecran în 1991 de Jonathan Demme. Lungmetrajul a câştigat cinci premii Oscar în 1992: pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu adaptat, cel mai bun actor - Anthony Hopkins - şi cea mai bună actriţă - Jodie Foster. 

Noul roman al lui Thomas Harris va fi primul fără personajul Hannibal Lecter. Nu au fost dezvăluite detalii despre carte, iar în acest moment se ştie doar că este vorba despre lingouri de aur ascunse sub vechea vilă a lui Pablo Escobar din Miami Beach, care stârnesc lăcomia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.