Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Muller semnează un nou contract la Bayern München, bucurându-l pe Harry Kane

Bayern

Thomas Muller a acceptat să-și prelungească contractul cu Bayern Munchen și va semna un nou contract până în 2025. Veteranul internațional german se afla în discuții pentru un nou contract și, potrivit lui Fabrizio Romano, a fost de acord să semneze o nouă înțelegere.

Noul contract va fi semnat pe o durată de un an, până în vara anului 2025. Actualul său contract la Bayern urma să expire la finalul actualului sezon, potrivit mediafax.

Decizia lui Muller de a rămâne la club până în 2025 îl va face cu siguranță fericit pe atacantul Harry Kane. Potrivit unor informații vehiculate de publicația The Athletic, căpitanul Angliei are o legătură strânsă cu starul german și îl consideră unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, alături de fostul mijlocaș al lui Manchester City, Leroy Sane.

Numele germanului în vârstă de 34 de ani a fost vehiculat ca un pozibil transfer la Manchester United, în vară, deoarece Erik ten Hag - despre care se știe că este un admirator al jucătorului - avea în vedere o mutare a experimentatului jucător pentru a-și întări echipa în perioada de transferuri din ianuarie.

Echipa lui Thomas Tuchel se află în prezent pe locul al doilea în clasamentul Bundesliga, la patru puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, cu un meci mai puțin disputat. Campioana Germaniei urmează să joace în Bundesliga miercuri, împotriva lui Wolfsburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.