Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Ryde ar putea deveni noul antrenor al echipei CSM București

www.digisport.ro
CSM Bucuresti handbal

Thomas Ryde (58 de ani) ar putea deveni noul antrenor al echipei de handbal feminin CSM Bucureşti. Suedezul i-ar lua, astfel, locul lui Dragan Djukic şi va prelua banca tehnică a "Tigroaicelor".

Ryde a fost selecţionerul României la Mondialul din 2015, când tricolorele au cucerit bronzul, dar nu a fost prima variantă pentru conducerea clubului finanţat de Primărie.

Ryde s-a înţeles cu CSM Bucureşti şi va fi noul antrenor al grupării din Capitală, susţine gsp.ro, însă suedezul n-a fost primul pe lista şefilor, potrivit ProSport. Antrenorul ar fi bătut deja palma cu Gabriela Szabo, în aceeaşi zi în care Nora Mork s-a înţeles cu CSM Bucureşti, iar transferul său a fost anunţat oficial.

Suedezul nu a fost primul pe lista celor de la CSM. O sursă apropiată clubului din Bucureşti susţine faptul că francezul Emmanuel Mayonade a fost prima variantă a "Tigroaicelor", dar antrenorul lui Metz a spus pas ofertei venită din Capitală.

În cazul în care mutarea se va oficializa, Thomas Ryde are o mare problemă la CSM Bucureşti. Fostul selecţioner al naţionalei României nu deţine licenţa "Master Coach", impusă de Federaţia Română de Handbal pentru antrenorii care pregătesc echipe de Liga Campionilor.

Ryde a antrenat în carieră şi pe Viborg, echipă cu care a câştigat în 2006 Liga Campionilor, dar şi campionatul Danemarcei în 2006 şi 2008. Thomas Ryde a fost selecţionerul naţionalei de handbal a României în perioada martie 2015 - octombrie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.