Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Tuchel debutează cu un semieșec pe banca echipei Chelsea Londra

These Football Times
Thomas Tuchel

Partida dintre Chelsea și Wolverhampton s-a încheiat 0-0, miercuri, în cea de-a 20-a rundă din Premier League, oaspeții fiind foarte aproape de a obține toate punctele de pe Stamford Bridge, anunță MEDIAFAX.

Aceasta a fost prima partidă a lui Thomas Tuchel pe banca lui Chelsea, el fiind prezent la un singur antrenament, înainte de meci.

Portarul lui Wolves, Rui Patricio, a fost omul meciului pentru oaspeți, reușind să blocheze două tentative de a marca ale lui Antonio Rudiger și Callum Hudson-Odoi, în prima repriză.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

Pedro Neto (Wolves) a avut ghinion în minutul 73, când șutul său din careu a nimerit transversala. Pe finalul meciului, Patricio s-a mai remarcat o dată, respingând șutul lui Tammy Abraham.

În ciuda unei posesii record de 79% și a celor 5 șuturi pe spațiul porții, Chelsea nu a reușit să puncteze și a pierdut 2 puncte importante, cu care se putea menține aproape de locurile ce duc în cupele europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.