Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thrillerul 'Glass' a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Action News Now
Box office

Thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 40,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, scrie news.ro.

Filmul, cu un buget de producţie estimat la 20 de milioane de dolari, a stârnit critici împărţite. Regizat de M. Night Shyamalan, „Glass” spune povestea lui David Dunn (Willis) care se foloseşte de abilităţile supranaturale pentru a da de urma lui Kevin Wendell Crumb (McAvoy), care are 24 de personalităţi.

Lungmetrajul „The Upside”, unul dintre ultimele produse de Harvey Weinstein înainte de a se retrage din activitate din cauza scandalului sexual în care este implicat din 2017, coborât un loc în topul american, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 15,6 milioane de dolari.

Din distribuţie fac parte Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman.

Animaţia fantasy „Dragon Ball Super: Broly” a debutat pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 10,6 milioane de dolari.

„Aquaman”, cu Jason Momoa în rol principal, a coborât două locuri, până pe patru, după ce - în al cincilea weekend de la lansare - a generat încasări de 10,3 milioane de dolari.

Citește și: Acuzații GRAVE pentru marca Kinder - Jucăria care i-a înfuriat pe consumatori

Filmul de animaţie „Spider-Man: Into The Spider-Verse” a coborât un loc, până pe cinci, după al şaselea weekend, când a generat încasări de 7,2 milioane de dolari.

Filmul de aventuri „A Dog's Way Home” s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre trei locuri, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 7,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Escape Room”, regizat de Adam Robitel, a coborât două locuri, până pe şapte. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 5,27 milioane de dolari.

Musicalul „Mary Poppins Returns”, regizat de Rob Marshall, cu Emily Blunt şi Lin-Manuel Miranda în distribuţie, a ocupat locul al optulea, în coborâre două poziţii, după al cincilea weekend de la premieră. El a generat încasări de 5,24 de milioane de dolari.

Locul al nouălea în box office-ul nord-american de weekend a fost ocupat de „Bumblebee", regizat de Travis Knight, în coborâre două poziţii. În al cincilea sfârşit de săptămână, filmul SF a generat încasări de 4,6 milioane de dolari.

Drama biografică „On the Basis of Sex”, cu Felicity Jones în rol principal, s-a clasat pe poziţia a zecea în top, cu încasări de 3,9 milioane de dolari în al patrulea weekend de la lansare. În urmă cu o săptămână, filmul s-a clasat pe locul al optulea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.