Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thrillerul 'The Little Things', cu Denzel Washington şi Rami Malek, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

Newsmax.com
denzel washington

Thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american.

În al doilea weekend de la debut, filmul regizat de John Lee Hancock - care are în centru doi poliţişti ce încearcă să prindă un criminal în serie - a generat încasări de 2,1 milioane de dolari, cu 55% mai puţin faţă de intervalul anterior, potrivit news.ro.

Citește și: Explicații oficiale: cine se poate vaccina cu cele trei tipuri de doze în funcție de vârstă

Warner Bros. a lansat lungmetrajul atât în cinematografe, cât şi pe platforma de streaming HBO Max, având în vedere că, în continuare, aproximativ 60% dintre sălile americane sunt închise, potrivit Comscore.

La nivel internaţional, „The Little Things” a generat weekendul trecut 1,4 milioane de dolari din vânzarea de bilete în 20 de ţări. Până în prezent, filmul a cumulat încasări de 7,8 milioane de dolari în SUA şi Canada şi de 4,7 milioane de dolari, internaţional.

Animaţia „The Croods: A New Age” şi-a menţinut de asemenea poziţia în clasament, a doua, după ce, în al 11-lea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,76 milioane de dolari, în timp ce thrillerul „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, a urcat un loc, până pe trei, cu încasări de 1 milion de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Filmul SF „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, a coborât un loc, până pe patru, cu încasări de 905.000 de dolari, în al şaptelea weekend.

Locul al cincilea a fost ocupat de thrillerul fantasy „Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal. În al optulea weekend de la debut, el a generat încasări de 585.000 de dolari.

Top 10 este completat de „News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, drama „Promising Young Woman”, cu Carey Mulligan în rol principal, thrillerul „Fatale”, cu Hilary Swank, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro, şi „The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring” (relansat).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.