Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiberiu Horcea presedinte ALDE Sector 3: Ludovic Orban dovedește pe zi ce trece că nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în România!

Facebook
Tiberiu Horcea

”Ludovic Orban dovedește pe zi ce trece că nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în România și vrea să ne ia pe toți de fraieri!”, susține președintele ALDE Sector 3.

Tiberiu Horcea susține pe pagina personală de Facebook că premierul Ludovic Orban manipulează și minte populația cu ceea ce se întâmplă cu adevărat în țară. El remarcă cum premierul a fost contrazis chiar de propriul ministru al Sănătății care a recunoscut public că niciodată asimptomaticii nu au avut posibilitatea de a fi tratați acasă:

”Într-o emisiune prietenoasă de prime time, Ludovic Orban și-a propagat cu tupeu manipularea că pacienții asimptomatici puteau să se trateze și acasă și că era opțiunea lor să rămână în spital.

Cât de disperat să fii să spui o asemenea enormitate, contrazisă nu doar de medici, ci chiar și de propriul ministru al sănătății care a recunoscut că asimptomaticii nu au avut această opțiune de a fi tratați acasă.

Ceea ce face Orban este să arunce din nou vina pe altcineva și să nu își asume nicio responsabilitate. Asta este tot ce poate Orban să facă. Să fugă de responsabilitate.

El a găsit chiar și vinovații pentru faptul că nu s-au tratat alte patologii în spitalele din România, și anume, evident, medicii!! Cu lejeritate, Orban a susținut că a fost opțiunea medicilor să se concentreze prioritar pe pacienții cu COVID, și că altfel toate spitalele sunt deschise.

Ticăloșia lui Orban depășește toate limitele. Guvernul lui își bate joc de bolnavi, își bate joc de medici, de pensionari, de copii, de toți românii, dar cu toate acestea alții sunt vinovați pentru incompetența lor.

Dle Orban, spitalele nu au putut trata bolnavii cu alte patologii din cauza incompetenței și nepăsării voastre, căci chiar voi ați impus aceste restricții!”, susține liderul ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.