Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră la Brodina, după ce au folosit armamentul din dotare

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina au confiscat, luni, ţigări în valoare de peste 85.000 de lei, după ce au folosit armamentul din dotare în încercarea de a prinde contrabandiştii, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Seriţan, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Un nou COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori: Vântul va atinge 100 km la oră. Ce judeţe sunt vizate de noul avertisment

Potrivit sursei citate, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au observat, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane care intenţiona să încarce într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

În momentul în care persoanele respective au observat patrula poliţiei de frontieră, au abandonat ţigările, s-au retras spre teritoriul ucrainean, iar şoferul autoturismului de teren a fugit de la faţa locului, plecând spre localitatea suceveană Ulma.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea celor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce şi, deoarece bărbaţii nu s-au supus acestora, au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical şi două focuri spre pneurile autoturismului.

Totodată, au fost informate autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere şi verificare a zonei.

Citeşte şi: Declaraţia MOMENTULUI – Victor Ponta, atac voalat la Iohannis: ’Aş fi vrut să fiu CONSILIERUL preşedintelui României...’

La faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 15 colete cu ţigări ce au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.310 pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 85.527 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.