Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 90.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră, la Crasnaleuca

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au făcut o captură de 7.500 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare totală de peste 90.000 de lei, în urma unei acţiuni derulate în noaptea de luni spre marţi pe raza localităţii Crasnaleuca, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competenţă, iar în timpul acesteia au detectat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe raza localităţii Crasnaleuca, mai multe persoane care se deplasau dinspre malul râului Prut către interiorul localităţii, transportând în spate colete voluminoase, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu s-a dezlănțuit la adresa lui Radu Tudor: ‘Oligofrenul emitent’

"La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele şi s-au îndreptat către interiorul localităţii. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 150.000 de ţigarete (7.500 de pachete), în valoare de 91.500 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicatul ITPF.

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au declanşat o anchetă în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat. Ancheta se derulează în colaborare cu autorităţile din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.