Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţigări în valoare de 1,3 milioane lei, marcate necorespunzător, descoperite de poliţiştii de frontieră

Politia frontiera

Peste 66.000 pachete de ţigări marcate necorespunzător, în valoare de 1,3 milioane de lei, care fac obiectul unei infracţiuni, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în judeţul Constanţa, într-o autoutilitară şi la sediul unei societăţi comerciale, a informat, joi, Garda de Coastă, potrivit Agerpres.

După depistarea în trafic a unei autoutilitare ce transporta 120 baxuri de ţigări marcate necorespunzător, alte astfel de ţigări au mai fost găsite la sediul firmei unde fusese încărcat autovehiculul.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în trafic, pe raza judeţului Constanţa, o autoutilitară condusă de un cetăţean român, în interiorul căreia se aflau 120 baxuri de ţigări, însumând 60.000 de pachete, provenienţă U.E., marcate necorespunzător. În continuare, împreună cu lucrători din cadrul A.N.A.F. - Direcţia Regională Antifraudă 2 Constanţa, s-a realizat un control la sediul societăţii comerciale de unde au fost încărcate ţigările, fiind descoperite alte 6.396 pachete de ţigări", se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 1.300.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.