Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods va reveni în competiţie săptămâna viitoare, la Memorial Tournament

Gettyimages
Phil Mickelson, Tiger Woods

Tiger Woods, superstarul american al golfului, a anunţat că va reveni în competiţie săptămâna viitoare, la Memorial Tournament, care se desfăşoară în statul Ohio începând din 16 iulie, scrie L'Equipe.

Va fi prima apariţie a lui Woods de la reluarea PGA Tour după o pauză de aproape trei luni, datorată pandemiei de Covid-19. Fostul număr 1 mondial nu a mai concurat din februarie, de la Genesis Invitational, unde a avut o prestaţie modestă, încheind pe locul 68, conform agerpres.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Woods a evoluat în luna mai la un turneu demonstrativ, la care a participat alt nume mare al golfului, Phil Mickelson, alături de două legende ale fotbalului american, Tom Brady şi Peyton Manning. Turneul a fost destinat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Woods a câştigat de cinci ori Memorial Tournament, turneu organizat de Jack Nicklaus. Ultimul lui succes aici a fost în 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.