Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tigres UANL este primul club de fotbal din Mexic care a intrat în domeniul criptomonedelor

news.cgtn.com
criptomonede fotbal

Tigres UANL, la care evoluează francezii Andre-Pierre Gignac şi Florian Thauvin, a devenit primul club din fotbalul mexican care a intrat în domeniul criptomonedelor, prin intermediul unui parteneriat cu platforma Bitso, ce intermediază tranzacţii cu monede virtuale, transmite AFP, citat de agerpres.

''Această alianţă marchează intrarea noastră în lumea sportului la nivel mondial şi reprezintă prima sponsorizare a unui societăţi de criptomonede în fotbalul naţional'', a declarat Jose Molina, director de marketing internaţional la Bitso, într-o conferinţă de presă.

Contractul de sponsorizare se întinde pe o durată de trei ani, începând cu campionatul Clausura 2022 care debutează în luna ianuarie.

Dincolo de sigla Bitso care va apărea pe tricoul echipei Tigres, clubul mexican va căuta noi oportunităţi pentru a interacţiona cu fanii prin intermediul criptomonedelor.

''Vom explora noi oportunităţi pentru club, cum ar fi posibilitatea plăţilor în criptomonede în shop-urile virtuale, vânzarea biletelor, dar şi posibilitatea ca jucătorii noştri să primească salariul în criptomonede în viitor, dar şi găsirea altor posibilităţi la nivelul transferurilor de jucători'', a declarat Mauricio Culebro, preşedintele lui Tigres.

Jucătorii lui Tigres se vor implica în crearea de materiale pentru educarea fanilor să utilizeze criptomonede în comerţul online.

Fondat în 1960, Tigres are şapte titluri de campion al Mexicului în palmares şi 42.000 de suporteri abonaţi la meciurile de pe stadionul său Universitario.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.