Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TikTok devine prima şi singura aplicaţie care depășește pragul de 3 miliarde de instalări și nu este deținută de Facebook

Forbes
ByteDance TikTok

Aplicaţia chineză TikTok devine prima şi singura aplicaţie care nu este deţinută de Facebook şi are peste 3 miliarde de instalări.

Cele două versiuni de TikTok, pentru Android şi iOS, au ajuns să numere, împreună, peste 3 miliarde de download-uri, conform datelor furnizate de Sensor Tower. Numărătoarea include ambele versiuni ale aplicaţiei, Duoyin, versiunea pentru China, şi TikTok, versiunea pentru restul lumii, conform news.ro

Cu 383 de milioane de utilizatori care au instalat-o pentru prima oară, TikTok a fost aplicaţia (exceptând jocurile) cu cele mai multe download-uri şi cele mai mari venituri din prima jumătate a acestui an.

Conform estimărilor Sensor Tower, TikTok a atras 919,2 milioane de dolari de la utilizatorii săi în prima parte a acestui an.

În ciuda faptului că numărul de download-uri este mai mic cu 38% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, din cauza interzicerii aplicaţiei în India, TikTok a reuşit să-şi crească veniturile cu 73% în ultimul an.

Cea mai mare creştere anuală a veniturilor de până acum a adus-o pentru TikTok al doilea trimestru al acestui an. Cu venituri de 534,6 milioane de dolari, creşterea faţă de al doilea trimestru al anului trecut este de 39%.

Cu peste 3 miliarde de download-uri, TikTok este prima aplicaţie care nu este deţinută de Facebook şi depăşeşte acest prag. Doar Facebook, Instagram, Facebook Messenger şi WhatsApp au mai bătut acest record.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.