Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TikTok va lansa o platformă de e-commerce în SUA pentru a vinde produse Made in China

rollingstone.com
TikTok

TikTok va lansa o platformă de e-commerce în SUA pentru a vinde produse Made in China

Populara aplicaţie video TikTok intenţionează să lanseze la începutul lunii august o platformă de e-commerce în ideea de a vinde produse "Made in China" pe piaţa din SUA, a informat marţi cotidianul "The Wall Street Journal", citând surse din apropierea acestui dosar.

Obiectivul TikTok ar fi acela de a reproduce în SUA succesul înregistrat de alte platformele chineze de shopping Shein şi Temu. Potrivit WSJ, viitoarea platformă de e-commerce a TikTok va fi responsabilă pentru depozitarea şi livrarea articolelor în numele producătorilor şi comercianţilor din China, informează Agerpres

Această intenţie a TikTok de a intra pe segmentul de e-commerce vine într-un moment în care aplicaţia video a intrat în vizorul oficialilor americani care au îngrijorări cu privire la securitatea datelor.

TikTok se luptă pentru a nu fi interzisă în SUA după ce parlamentarii americani au introdus un proiect de lege care ar da administraţiei Biden autoritatea de a interzice acele aplicaţii care reprezintă un risc la adresa securităţii.

Aplicaţia TikTok, deţinută de compania chineză ByteDance, a înregistrat o creştere explozivă a numărului de utilizatori la nivel mondial în ultimii ani, în pofida faptului că a intrat în vizorul autorităţilor de reglementare din SUA şi alte regiuni.

În prezent, TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori activi lunari în întreaga lume, însă SUA este cea mai mare piaţă a sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.