Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tim Burton avansează în noul său proiect de televiziune 'Wednesday', un serial live-action ce o are ca protagonistă pe tânăra Wednesday din Familia Addams

biography.com
tim burton

Tim Burton avansează în noul său proiect de televiziune "Wednesday", un serial live-action ce o are ca protagonistă pe tânăra Wednesday din Familia Addams, prin anunţarea de noi actori care vor juca în această producţie pregătită de platforma Netflix, relatează EFE, citat de agewrpres

După ce în luna mai s-a aflat că actriţa latino Jenna Ortega o va interpreta pe "Wednesday", responsabilii serialului au dezvăluit weekendul trecut că actorul hispanic Luis Guzmán va juca rolul lui Gómez. Luni s-a anunţat şi că actriţa Catherine Zeta-Jones o va interpreta pe Morticia.

Tim Burton va ocupa scaunul regizoral şi va fi totodată producător executiv.

Acesta va fi unul dintre puţinele seriale din cariera lui Tim Burton, cunoscut pentru filme ca "Edward Scissorhands", "Batman", "Batman Returns", "Ed Wood" sau "Mars Attacks". El a mai regizat episoade din "Alfred Hitchcock Presents" şi a fost producător executiv al serialului animat "Beetlejuice".

În ceea ce priveşte noul serial live-action, acesta este descris ca fiind o poveste plină de mister şi supranatural, ce o urmăreşte pe Wednesday ca elevă a Academiei Nevermore. Vor fi prezentate încercările lui Wednesday de a-şi stăpâni abilităţile paranormale, de a contracara o monstruoasă serie de crime ce a terorizat oraşul şi de a rezolva un mister ce i-a învăluit pe părinţii săi în urmă cu 25 de ani.

Wednesday Addams a ajuns pe marile ecrane de mai multe ori de-a lungul anilor. Actriţa Lisa Loring a interpretat acest rol în serialul TV "Familia Addams" din anii 1960. Christina Ricci a intrat în pielea personajului de două ori, în 1991 şi 1993. Cea mai recentă portretizare îi aparţine actriţei Chloe Grace Moretz, care şi-a împrumutat vocea pentru filmul de animaţie "The Addams Family".

Noul serial despre Familia Addams ar putea beneficia de pe urma excelentei primiri din partea publicului a filmului de animaţie din 2019, care a avut încasări de 203 de milioane de dolari la un buget de 24 de milioane şi care are deja o continuare ce prevede să ajungă în cinematografe în octombrie, cu prilejul sărbătorii de Halloween.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.