Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoara Saracens și U Cluj, sancționate de FRR pentru nedisputarea unui meci din Cupa Regelui

agerpres
rugby Steaua Timisoara

Federația Română de Rugby (FRR), prin Departamentul de competiții, a sancționat echipele Timișoara Saracens și U Cluj pentru nedisputarea unui meci care ar fi trebuit să aibă loc în Cupa Regelui, pe data de 30 noiembrie, pe stadionul ''Gheorghe Rășcanu'' din orașul de pe malul Begăi.

''Conform raportului suplimentar al arbitrului referitor la condițiile de joc, acesta a menționat că terenul era practicabil și partida se putea disputa la ora 12,00. Datorită deciziei ambelor echipe de a nu disputa meciul pentru a nu-și pune în pericol sănătatea fizică (terenul era încă înghețat), Departamentul de Competiții al Federației Române de Rugby a decis că ambele echipe au pierdut meciul cu scorul de 5-0, fără a pierde punct bonus în clasament sau vreo sancțiune pecuniară'', se menționează într-un comunicat al clubului Timișoara Saracens remis marți Agerpres.

Partida dintre cele două formații nu ar fi contat decât pentru configurația finală a clasamentului competiției, niciuna dintre echipe nereușind să se califice în fazele superioare ale Cupei Regelui. Trofeul ediției 2016 a fost câștigat de CSM Știința Baia Mare care a învins, în finală, pe Steaua, cu 10-8. Locul 3 a revenit echipei Dinamo care a învins, în finala mică, pe CSM Olimpia București, cu 16-15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.