Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoara Saracens joacă cu trofeul pe masă, cu Știința Baia Mare, în etapa a II-a a Cupei Regelui la rugby

agerpres
rugby Steaua Timisoara

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, va întâlni sâmbătă vicecampioana CSM Știința Baia Mare, într-un meci din etapa a II-a a Cupei Regelui, o victorie a bănățenilor aducându-le acestora și trofeul ediției 2017. ''Cum în prima etapă Timișoara Saracens a învins-o pe Steaua București, echipa de pe malurile Begăi mai are nevoie de o victorie împotriva Științei Baia Mare pentru a-și trece în palmares Cupa Regelui. De partea cealaltă, băimărenii abordează partida cu gândul că un succes în fieful marii rivale le-ar asigura apoi o partidă cu trofeul pe masă împotriva 'militarilor', chiar pe Arena Zimbrilor'', scrie site-ul SuperLigii.

Bănățenii au făcut un joc pragmatic în etapa inaugurală în fața unui adversar care și-a apărat șansele până la ultimul fluier al arbitrului și ca un aspect interesant, la rampa a ieșit tocmai fostul jucător al Științei Baia Mare, John Leiataua, care a marcat două eseuri la prima prezență în tricoul Timișoarei Saracens.

Până în prezent timișorenii și maramureșenii s-au întâlnit de două ori în cadrul Cupei Regelui, competiție în cadrul căreia și-au împărțit victoriile. Timișoara Saracens s-a impus în finala din 2015 cu un dropgol marcat de Jody Rose în minutul 76, ''zimbrii'' câștigând partida de anul trecut, din sezonul regulat, cu un eseu de penalizare și o reușită a lui Sione Fakaosilea, conform Agerpres.

În situația în care Timișoara Saracens se va impune, chiar și fără a obține punctul bonus ofensiv, va intra în posesia trofeului, în timp ce o victorie a Științei Baia Mare ar da și celor de la Steaua București șanse matematice de a se impune în această ediție a Cupei Regelui, totul urmând să se decidă în ultima etapă. În Play-Out, cum CSM Bucovina Suceava s-a retras din competiție după ce același lucru făcuse și Poli Iași, partida de sâmbătă dintre Dinamo București și Universitatea Cluj va fi practic o finală a a acestei grupe. În cazul în care cele două echipe vor încheia la egalitate se vor aplica prevederile ROAR, dacă va fi necesar urmând ca pentru stabilirea învingătoarei să se dispute prelungiri, respectiv executarea loviturilor de departajare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.