Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timiș, teren de luptă al orgoliilor politice. Ludovic Orban demolează PNL-ul sub conducerea lui Ciucă: 'Am venit să bag mâna în foc pentru Alin Nica'

Euronews
Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei (FD), Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că la Bucureşti, "o juntă militară a ocupat PNL, alungând liberalismul din PNL".

Ludovic Orban a fost prezent la lansarea candidatului Alianţei Dreapta Unită (ADU) la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, din partea FD, care este acum preşedintele în exerciţiu al administraţiei judeţene.

"La Bucureşti, o juntă militară a ocupat ceea ce poartă astăzi, nelegitim, brandul PNL, alungând liberalismul din PNL. Acest lucru s-a resimţit şi în Timiş, unde într-un mod de neînţeles şi revoltător, Ciucă, Bode au predat filiala către Ciolacu, Grindeanu şi Simonis, punând la cale un plan diabolic de a captura judeţul Timiş (...) susţinând că Alin Nica nu mai este bun şi că locul lui trebuie luat de un impostor, Simonis", a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: 'Am venit să bag mâna în foc pentru Alin Nica'


Liderul FD se află pentru a patra oară în judeţul Timiş în ultima lună, întrucât, potrivit acestuia, în judeţul Timiş se dă una dintre cele mai importante bătălii pentru România, în condiţiile în care "Timişul este o citadelă a democraţiei, iar Timişul şi Timişoara nu au voie să devină prizonierele PSD".

"Am venit să bag mâna în foc pentru Alin Nica. (...). Liberalii autentici sunt în FD şi în ADU, care se bate cu toată forţa împotriva 'ciumei roşii' (...). Vă îndemn ca în săptămânile care au mai rămas până la alegeri să muncim cu toţii, la firul ierbii, din casă în casă, pentru a convinge oamenii că suntem singurii care avem un plan serios de dezvoltare pentru Timişoara şi judeţ, pentru fiecare comunitate locală", a adăugat Ludovic Orban.

El a mai punctat că şi-ar dori în Timiş o victorie la o diferenţă mare de scor, prin care "să răsune în toată ţara ce bătaie a mâncat mafia PSD".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.